Nyheder15. november 2016

Øh? Graham poster mystisk nøgenbillede af sig selv

Lukas Grahams Instagram-profil er blevet forkælet med et ganske særligt billede af Fristadssangeren: Nemlig et pudsigt nøgenbillede. Se det mærkelige billede her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-83437.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Hvis du gik og troede, at Lukas Graham kun kunne gøre sig bemærket, når man skråler ”7 Years”, ”Mama Said” eller ”Happy Home”, kan du godt tro om igen.

Fristadssangeren får nemlig lige nu masser af opmærksomhed på sin Instagram-profil, efter at han i de tidlige morgentimer postede et ganske særligt billede på.

Billedet, som lige nu bliver kommenteret og nydt flittigt af hans over 350.000 følgere, viser Lukas Graham uden en trevl på kroppen, mens sangeren balancerer på køleren af en sort Honda Civic.

Ja… det lyder mærkeligt – og hovedpersonen selv har da også lidt svært ved at forklare, hvad der foregår.

- Oh… For resten… hvis du ikke finder dette sjovt, så må du gerne lade være med at følge mig... LMAO.... ikke brug for nogen kommentarer, skriver Lukas Graham blandt andet til billedet, som han også afslører er taget af hans kæreste, Marie-Louise ”Rillo” Schwartz.

Parret har formentlig travlt med andet end at tage mystiske nøgenfotos.

Det er nemlig ikke mange måneder siden, at parret blev forældre til en lille pige. Den lille prinsesse har offentligheden dog ikke set meget til.

Både Lukas Grahamog hans kæreste har nemlig valgt ikke at vise deres lille prinsesse frem på de sociale medier.

Men ét enkelt nøgenbillede af den stolte far kan det altså godt blive til.

Rillo er uddannet designer med speciale i handel og flyttede sammen med Lukas Graham i maj 2014 i hans 118 m2 lejlighed på Christianshavn - en spytklat fra Christiania, hvor Lukas Graham selv voksede op som barn.

Se flere billeder af Lukas Graham i det store galleri herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold