Nyheder9. november 2016

Før to blev til tre: Grahams kæreste deler SØDT foto

I september blev Lukas Graham og kæresten Marie-Louise Schwartz forældre til en lille prinsesse. Indtil videre har den nybagte familie ikke vist mange billeder frem – hverken af den lille eller dem selv. Men nu har den nybagte mor postet et sødt billede, der viser hende sammen med Lukas Graham kort før, at de blev forældre for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-83437.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke mange måneder siden, at Fristadssangeren Lukas Graham blev far til en lille datter. Men trods den lykkelige begivenhed er det ikke meget, vi har set til sangerens lille guldklump.

Både Lukas Graham – og hans kæreste Marie-Louise ”Rillo” Schwartz – har nemlig valgt ikke at vise deres lille prinsesse frem på de sociale medier. Faktisk har parret – der har dannet par i flere år – ikke vist sig frem offentligt, og de har heller ikke delt mange billeder, der viser parret sammen.

Men nu har den nybagte mor Rillo så delt et sjældent foto, der viser hende sammen med Lukas Graham kort før, at parret blev forældre i efteråret.

På billedet, som Rillo lagde på sin Instagram-profil for nylig, ser man hende med stor mave – og ved siden af en smilende Lukas Graham.

Til billedet har den nybagte mor blot skrevet:

- Lige før to blev til tre.

Billedet har på blot tre dage høstet over 4.400 ”likes” – og det er også væltet ind med søde kommentarer til forældreparret.

Rillo er uddannet designer med speciale i handel og flyttede sammen med Lukas Graham i maj 2014 i hans 118 m2 lejlighed på Christianshavn - en spytklat fra Christiania, hvor Lukas Graham selv voksede op som barn.

I midten af april afslørede ”7 Years”-sangeren, at han ventede barn.

Se endnu flere billeder af Lukas Graham i galleriet herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold