Nyheder27. oktober 2016

Lukas Graham skal på turné med Justin Bieber

Den danske musiksensation skal dele scene med selveste Justin Bieber.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lukas-graham-glad.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Lige nu nyder Lukas Graham Forchhammer sin barsel, efter han i september blev far til en lille pige. Men når den nybagte far og de andre gutter i bandet Lukas Graham igen trækker i arbejdstøjet, så bliver det i virkelig fornemt selskab.

Den danske kvartet er nemlig blevet udvalgt til at optræde til iHeartRadios Jingle Ball-turné, der svarer til en amerikansk juleudgave af Grøn Koncert. Det skriver metroxpress.

Fra den 29. november til den 18. december drager Lukas Graham på landevejene for at optræde på nogle af USA's største scener, og med sig har de hotte navne som Ariana Grande, Shawn Mendes og Justin Bieber.

- Det her er det største for os indtil videre. Vi skal optræde i Madison Square Garden, Staples Center, Allstate Arena, Philips Arena, Amalie Arena, BB&T Center og The Chance Center. Vores første stadionturné i US med iHeartRadio Jingle Ball. Vi kan ikke vente med at give den alt, hvad vi har, skriver Lukas Graham begejstret på Facebook.

Inden bandet drager på juleturné, skal de også optræde til MTV Europe Music Awards i Amsterdam den 6. november, hvor de også er nomineret i fire kategorier.

I galleriet kan du se flere billeder til Lukas Grahams liv.

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold