Nyheder4. november 2016

Helle Thornings bøn: Stem på Lukas Graham

Den forhenværende statsminister Helle Thorning-Schmidt opfordrer MTVs seere til at stemme på de danske darlings til årets EMA.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thorning_og_lukas_graham.jpg
 Foto: All Over

Det var ikke den socialdemokratiske hymne "Når jeg ser et rødt flag smælde", som Helle Thorning-Schmidt foretrak at smække på pladespilleren i Statsministeriet.

Derimod nynnede den forhenværende danske statsminister især med på Lukas Grahams megahits, som tæller "7 Years", "Mama Said" og "Ordinary Things".

Derfor opfordrer den 49-årige nuværende direktør for Red Barnets internationale organisation nu i en Instagram-video alverdens MTV-seere til at stemme på det danske hitband til musikkanalens Europe Music Awards 6. november, hvor de danske darlings er nomineret i hele tre kategorier.

- Hej alle sammen. Mit navn er Helle. Jeg er tidligere statsminister i Danmark. Og mens jeg var statsminister, hørte jeg rigtig meget Lukas Graham, siger Thorning på engelsk til tonerne af Lukas Grahams musik.

- Jeg elsker bandet. De er fantastiske, og I bliver nødt til at stemme på Lukas Graham, fordi Danmark er et lille land. Vi vinder aldrig noget, men vi bliver nødt til at vinde det her i år. Stem på Lukas Graham, siger hun i videoen, som bandet har lagt ud på sin officielle Instagram-profil.

- Denne kvinde plejede at være vores statsminister! Forventede ikke, at hun ville heppe på os, jubler Lukas Graham i en tekst til videoen.

Den tidligere toppolitiker har tidligere mænget sig med den danske musikscenes superstjerner.

Under sidste års Danish Music Awards overrakte hun en pris til de hårdkogte rappere fra Suspekt, der kvitterede med rosende ord om hendes udseende ved at kalde den Ishøj-fødte socialdemokrat for "Vestegnes flotteste MILF".

Efterfølgende hang Helle Thorning-Schmidt ud med Andreas "Bai-D" Bai Duelund og Emil "Orgi-E" Simonsen med et glas vin og en smøg, og momentet blev naturligvis foreviget.

Se videoen her: instagram.com/p/BMW9UUGDg__/?taken-by=lukasgraham

Se billederne af Helle Thorning-Schmidt i selskab med Suspekt-drengene her og her.

/ritzau/FOKUS

Se et galleri med billeder af Lukas Graham herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold