Nyheder3. oktober 2017

Annette forsørger sin mand: Giver ham 10.000 kr. i løn om måneden

Sangerinden Annette Heick betaler sin mands løn, mens parret kører deres virksomhed ”Rå”, der ligger på Bornholm, i stilling. - Det er bestemt ikke nogen kongeløn. Han får 10.000 kroner om måneden, siger Annette Heick
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annette_og_jesper.jpg
 (Foto: All Over)

I januar 2015 slog Annette Heick og Jesper Vollmers liv en alvorlig kolbøtte, da Jesper Vollmer brækkede nakken og blev delvist lam under en badeulykke i Thailand.

Den alvorlige ulykke betød blandt andet, at Jesper Vollmer året efter måtte stoppe som køkkenchef i Kongehuset – men heldigvis gav det ham muligheden for at forfølge en anden drøm.

Sammen med sin sangerinde-hustru Annette Heick lancerede parret en fælles virksomhed, madhuset Rå ApS på Bornholm.

Det har krævet både kroner og masser af hårdt arbejde at få kørt den nye virksomhed i stilling – og undervejs har det været Annette Heick, der har sørget for at betale løn til sin mand – penge som hun indtil videre har hentet fra sin anden virksomhed.

- Det er en måde at fordele midlerne på. Det er bestemt ikke nogen kongeløn. Han får 10.000 kroner om måneden, siger Annette Heick til Ekstra Bladet.

Heldigvis er der udsigt til, at parrets madhus snart giver plus på bankkontoen, så lønnen fremadrettet hentes derfra.

- Det har ikke kørt rundt indtil videre, men det kommer det til i april næste år, siger Annette Heick til Ekstra Bladet.

Madhuset holder til i et hus, som parret har opført i Allinge på Bornholm. Her kan gæster lære at kokkerere, man kan holde møder og arbejde, man kan spise mad kokkereret af Jesper Vollmer, og under Folkemødet havde ægteparret også etableret en såkaldt pop-op-restaurant

Sidste år havde firmaet 'Rå' et overskud på 135.000 kroner.

Det var under en badeferie i Thailand i januar 2015, at Jesper Vollmer kom til skade.

Han blev slået ned af en kæmpe bølge og brækkede sin nakke, da han ramte sandbunden. Efter ulykken udsendte Annette Heick på vegne af familien en pressemeddelelse:

- Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger på intensiv afdelingen.

Jesper Vollmer blev akut hastet på et hospital, hvor han gennemgik en seks timer lang operation.

- Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt på. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, skrev hun videre i pressemeddelelsen.

Efter Jesper Vollmer vendte hjem til Danmark, gik han i flere måneder til genoptræning på rygmarvscentret i Hornbæk.

Sponsoreret indhold