Nyheder21. januar 2016

Heicks mand stopper i Kongehuset

Dronning Margrethe skal lede efter ny køkkenchef
Annette Heick og Jesper Vollmer
Annette Heick og Jesper Vollmer etablerer virksomhed sammen, og han stopper som køkkenchef i Kongehuset.
 (Foto: Thomas Laursen)

Anette Heicks mand, Jesper Vollmer, stopper som køkkenchef i Kongehuset, og Dronning Margrethe og den pensionerede prins Henrik må ud at finde en ny mand til at stå bag gryderne på Amalienborg.

Det skriver Jesper Vollmer og Anette Heick i en pressemeddelelse, der er offentliggjort i dag. Netop i dag er det præcis et år siden, at Jesper Vollmer brækkede nakken ved en badeulykke i Thailand og var gennem en efterfølgende operation og indlæggelse, der varede et halvt år. Efter indlæggelsen genoptog han sit arbejde bag kødgryderne på Amalienborg, men nu starter han for sig selv.

Jesper har efter ti gode år som Kongehusets køkkenchef truffet en beslutning sammen med sin arbejdsgiver om at gå nye veje, skriver parret i pressemeddelelsen.

Sammen med Anette Heick etablerer Jesper Vollmer en fælles virksomhed, Rå ApS. Virksomheden er centreret om et hus parret har opført i Allinge på Bornholm, hvor virksomheder kan holde møde eller etablere 'arbejdslejr' i en privat atmosfære og samtidig nyde Jesper Vollmers gode mad. Det er også planen, at Rå ApS med tiden skal lancere køkkenredskaber.

Allerede i efteråret kommer der en kogebog fra Jesper Vollmers hånd, og han er netop nu ved at optage en række programmer om spisevaner, der skal sendes på DR1. Han stopper formelt den 1. juli i Kongehuset, så der er god til at finde en afløser bag slots-gryderne.

Sponsoreret indhold