Nyheder8. februar 2017

'Gift ved første blik'-par blev væk fra premierefest

Koncert med Bryan Adams trak mere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/allan_0.jpg
 Snowman Production ApS)

I aftes var der premiere på DR's 'Gift ved første blik'.

Det er fjerde sæson af programmet, hvor otte singler siger ja til at gifte sig med hinanden, selv om de aldrig nogensinde har mødt hinanden.

80 mænd og 220 kvinder lagde billet ind på at deltage i fjerde sæson. Et hold eksperter bestående af psykologer, sexologer, parterapeuter og en antropolog sammensætter parrene efter grundige samtaler med og observation af deltagerne.
De møder første gang hinanden ved alteret og skal herefter leve sammen som mand og kone i fem uger.
https://imgix.seoghoer.dk/pernille.jpg

Pernille Jakobsen blev i aftes gift med Allan Fehrs. (Foto: Snowman Production ApS)

Derefter skal de afgøre, om de skal blive sammen eller skilles.
I aftes blev Christian og Mette og Allan Fehrs og Pernille Jakobsen gift. For at fejre starten på den nye sæson var alle de medvirkende inviteret med til premierefest. Men et par manglede, skriver BILLED BLADET.
Det var Allan og Pernille. De havde andre planer for aftenen. De stod og sang med, da Bryan Adams tirsdag aften gav koncert i Aarhus. - Vi købte allerede billetterne i oktober og besluttede, at give hinanden dem i julegave. Det var inden, vi kendte premieredatoen på programmet, siger Pernille til BILLED-BLADET. Parret blev gift sidst i august sidste år. Og når de først købte billetterne i oktober med tanke på at give hinanden dem i julegave, kunne noget tyde på, at parret har valgt at blive sammen. Du må dog vente til sidste afsnit af programmet for at være helt sikker på, hvordan det gik med Pernille og Allan. 'Gift ved første blik' sendes tirsdage klokken 20.45 på DR1. Se galleri med alle årets medvirkende i 'Gift ved første blik':

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold