Nyheder9. januar 2017

Se billedet: "Gift ved første blik”-Lene er blevet mor

Lene, der medvirkede i DR1-programmet ”Gift ved første blik”, er blevet mor. Lene fandt ikke kærligheden på TV, hvor hun blev gift ved første blik med Poul – men blev efterfølgende forelsket i Tobias, og de er nu blevet forældre for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gift_ved_foerste_blik_lene.jpg
 (Foto: Snowman/DR1)

Hun havde håbet at finde den eneste ene og lod sig derfor ”gifte ved første blik” for rullende kameraer i 2015.

Men ægteskabet mellem Lene Kristine Konrad og Poul Bjørnlund-Larsen var bestemt ingen dans på roser, og der gik ikke længe, før at parret lod sig skille.

Men kærligheden har efterfølgende fundet vej til Lene, og det er nu kulmineret. Lene og hendes kæreste Tobias er således blevet forældre.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den lykkelige nyhed afslørede den nybagte mor selv for nylig, da hun lagde et billede på sin Instagram-profil, der viser hendes udkårne Tobias og en barnevogn, hvori deres lille ny ligger.

Til billedet har Lene blot delt en masse hjerter og smileys.

Lene var blevet kontaktet af Tobias allerede inden, at programmet blev sendt i 2015. Og hurtigt kunne Lene da også mærke, at Tobias kunne være manden i sit liv. I et interview med Realityportalen.dk har hun tidligere fortalt:

- Han hedder Tobias, og det var klart for mig fra første date, at han er manden i mit liv. Han er et helt igennem fantastisk og dejligt menneske. Han hjælper mig med at være mig selv, og jeg tror ikke, han synes, at jeg skal lave noget om på mig selv. Omkring juletid bliver vi forældre til en lille dreng, og vi er meget, meget glade og spændte. Tobias er også virkelig flot, så jeg håber, at vores børn kommer til at ligne ham.

Det begyndte ellers godt, da Lene og Poul blev ”gift ved første blik” i 2015. De grinede og pjattede til deres bryllup, og det virkede på mange måder som om, at parret var et ”godt match”.

https://imgix.seoghoer.dk/lene_og_poul.jpg
 (Foto: Snowm

Lene sammen med sin TV-ægtemand Poul. Parret blev dog hurtigt skilt. Foto: Snowman/DR1

Men da hverdagen kom, meldte problemerne sig hos parret, der blandt andet havde problemer med at finde en fælles måde at kommunikere på. De måtte i flere gange til krisemøde hos en psykolog for at finde en løsning, men uden held. Og da Lene gav Poul en billet til Roskilde Festivalen, gik det helt galt. Festivalen skulle have været en hyggelig tid for parret, men de så slet ikke hinanden under festlighederne.

Parret valgte hurtigt at lade sig skille.

Sponsoreret indhold