Nyheder29. august 2015

Champagnedrengen fik nys om politibesøg: Gemte sin dyre designerstol

Den bedrageridømte Mads Dinesen – alias Champagnedrengen – havde angiveligt fået nys om, at Bagmandspolitiet ville banke på hans celledør. Derfor nåede han at gemme sin dyre designerstol af vejen, inden Bagmandspolitiet fik fingre i den
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_dinesen.jpg
 Kaspar Wenstrup og Facebook

- Man skal sidde godt, når man sidder inde.

Sådan tænkte den bedrageridømte Mads Dinesen for nyligt, og han indkøbte af samme grund en dyr Arne Jacobsen-stol til sin ni kvadratmeter store celle.

Det ekstravagante køb fortalte han om på sin Facebook-profil, hvor han også lagde billeder op af sin celle, der nu var prydet med stolen ”Ægget”, der har en nypris på over 30.000 kroner.

Dog var det ikke kun Champagnedrengens venner, der lagde mærke til hans nyindkøbte designerstol. Også Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, populært kaldet Bagmandspolitiet, fik nys om indkøbet, og da der mangler en restbetaling på over 100.000 kroner i forbindelse med Mads Dinesens retssag, aflagde Bagmandspolitiet derfor ham et besøg i sidste uge.

Formålet var at tage Mads Dinesens ”Ægget”. Men Bagmandspolitiet måtte gå tomhændet fra den lille celle.

Champagnedrengen havde nemlig fået nys om det kommende besøg og havde af den grund udskiftet den dyre designerstol med en grøn mælkekasse. Hvor han har gjort af sin Arne Jacobsen-stol, ønsker han ikke at afsløre.

- Vi forsøgte at hente stolen, men da vi kom ud til mandens celle, var stolen der ikke længere, siger kommunikationschef ved anklagemyndigheden Mikkel Thastum til Ekstra Bladet.

Mads Dinesen kan slet ikke forstå, hvorfor politiet orker at bruge så mange ressourcer på en stol, som – ifølge ham selv – alligevel ikke vil give dem mange penge i sidste ende.

https://imgix.seoghoer.dk/11855832_10154394776868538_4823591972301209895_n.jpg

Mads Dinesens celle som den så ud, da han havde sin Arne Jacobsen-stol. Foto: Mads Dinesen/Facebook

- Stolen var købt brugt. Hvis politiet sender den på auktion bliver den solgt for omkring 15.000 kroner. Dvs, at de får omkring 10.000 kroner ud af det efter auktionshuset har fået deres salær. I bedste fald vil statskassen tjene 2000 kroner på det. Det koster også penge at sende to mand fra bagmandspolitiet ud efter en stol, som en anklager forinden har udformet en dommerkendelse på, forklarer Mads Dinesen over for Ekstra Bladet.

Men selvom besøget fra Bagmandspolitiet fik Mads Dinesen til at fjerne designerstolen, har han ikke droppet de pebrede indkøb.

Torsdag blev dankortet igen luftet. Og denne gang var det et TV, der røg i ”indkøbskurven”.

- Jeg havde ikke noget fjernsyn, og det er kedeligt at afsone uden fjernsyn. Derfor købte jeg et TV i går (torsdag, red.). Det er et BioVision 9 på 50 tommer med mediecenter og harddisc-optager, fortalte en glad Mads Dinesen for nyligt til SE og HØR.

Den enorme hjemmebiograf har en nypris på omkring 180.000 kroner, men så mange mønter har Mads Dinesen dog ikke hevet op af lommen. Den er nemlig købt brugt, fortalte han.

Den præcise pris holder jeg for mig selv, siger han og tilføjer, at den naturligvis er indkøbt for ”hvide penge”:

- Det er jo klart, at jeg skal fremlægge, hvor pengene kommer fra over for Kriminalforsorgen. Når jeg lige pludseligt får møbler ind i cellen for så mange penge, så skal de jo have en eller anden form for bevis på, hvor pengene kommer fra. Det kan jo ikke nytte noget at købe ind for ulovlige penge. Så jeg har jo måtte fremlægge dokumentation for, at pengene er hvide og lovlige, sagde Mads Dinesen, der dog ikke ved, om TV-indkøbet får Bagmandspolitiet til at banke på hans celle igen.

- Det kan da godt være. Det må jeg se.

Sponsoreret indhold