Nyheder 30. november 2021

Gal igen: Sur smiley til populær burgerkæde

Den populære burgerkæde Yoburger må endnu engang til lommerne, da de igen har modtaget en sur smiley og et bødeforlæg fra Fødevarestyrelsen
Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Så er den gal igen.

Den populære burgerkæde Yoburger har modtaget den anden sure smiley inden for bare to måneder.

Fødevarestyrelsen kunne den 16. november konstatere, at burgerkædens restaurant på Gothersgade ikke havde ophængt den seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen, hvor der var blevet givet en sur smiley.

Istedet hang kontrolrapporten fra forrige besøg, hvor smileyen ser anderledes glad ud.

Det straffes med et bødeforlæg på 2000 kroner fra Fødevarestyrelsen, noterer de i rapporten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

'Offentliggørelse af kontrolrapport: Kontrolleret: Ophængning af kontrolrapport. Bødeforelæg 2.000 kr. er fremsendt.

'Følgende er konstateret: Seneste kontrolrapport fra den 12. oktober 2021 (bøde) er ikke ophængt. I stedet hænger kontrolrapport fra kontrolbesøg den 10. august 2021 (indskærpelse) i vinduet ved indgangspartiet'.

Udover manglende ophængning af den nye kontrolrapport, havde Yoburger fået rettet op på problemerne med restaurantens hygiejne, fremgår det af Fødevarestyrelsens besøg i virksomheden. 

Det er en beklagelig fejl

Hos Yoburger er de meget trætte af situationen, men de understreger, at det ikke har været intentionen at snyde nogen.

- Der er sket en meget beklagelig fejl. En ny medarbejder har modtaget det brev, vi modtager fra Fødevarstyrelsen med kontrolrapporten, som så desværre er endt i en skuffe, forklarer Patrick Bachmann om, hvorfor den nye kontrolrapport ikke var blevet hængt op som foreskrevet.

- Det er jeg selvfølgelig meget ærgerlig over, men det er en fejl, der er blevet rettet op på. Jeg ville jo ønske, at vi måtte hænge den kontrolrapport op, som Fødevarestyrelsen udleverer ved kontrollen på dagen.

- Så det ikke er en tilfældig medarbejder, der på en vilkårlig dag modtager det anbefalede brev, siger Patrick Bachmann til SE og HØR.

Sponsoreret indhold