Nyheder21. juni 2018

Fodbold kostede James Rodriquez ægteskabet

Der var jubel hos Daniela Ospina, da hendes mand James Rodríguez blev købt af Real Madrid. Men da karrieren skulle fortsætte i Tyskland, blev det for meget for hende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/james_rodriguez_3.jpg
 (Foto: All Over Press)

Et stjerneskud fra Colombia prydede himlen over Brasilien, da James Rodríguez trådte ind på den helt store internationale scene som topscorer ved slutrunden i 2014.

I ryggen havde han støtte fra sin hustru Daniela Ospina, som året forinden havde født parrets eneste barn, Salomé.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/james_rodriguez.jpg
 (Foto: All Over Press)

Daniela Ospina og James Rodríguez gik fra hinanden sidste år. (Foto: All Over Press)

Men sidste år måtte Colombias gyldne fod se sig forladt af sin 25-årige frue. Den professionelle volleyballspiller kunne nemlig ikke forstå, at hendes ét år ældre mand valgte livet i den spanske hovedstad Madrid fra til fordel for en tilværelse som lejesvend hos de tyske mestre i Bayern München.

– Jeg ville ikke rejse til Tyskland, for jeg ville fortsætte mitarbejde i Colombia og Spanien, lød begrundelsen fra den smukke ekshustru.

Ronaldo hjalp

Ospina – der i øvrigt er søster til Arsenal-keeperen David Ospina – understregede dog, at bruddet var sket stille og roligt, og at parret ville gøre deres bedste for at den i dag femårige datter ikke skulle lide under det.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Efter skilsmissen har Cristiano Ronaldo angivelig formidlet kontakt mellem eksholdkammeraten James og den 26-årige russiske model Helga Lovekaty. (Foto: Instagram (Helga Lovekaty))

Heldigvis for James har han gode venner. Underskriften på skilsmissepapirerne var knap nok tør, før den tidligere holdkammerat hos Real Madrid Cristiano Ronaldo introducerede colombianeren for den russiske model Helga Lovekaty, hvis fire millioner følgere på Instagram nok er ret misundelige på Colombias største fodboldstjerne.

Sponsoreret indhold