Nyheder 22. november 2017

Portugisisk model: Cristiano Ronaldo var utro med mig

Cristiano Ronaldo er lige blevet far til fire, men en 21-årig portugisisk model står nu frem og siger, at han har været utro med hende
(Foto: All Over)

Det kan godt være, at 32-årige Cristiano Ronaldo har været sammen med sin kæreste Georgina Rodríguez, 22, der nu også er mor til hans yngste datter Alana, i næsten halvandet år. Men det betyder åbentbart ikke, at han helt har kunnet holde sig bare til hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hvert fald ikke, hvis den portugisiske model Natacha Rodrigues taler sandt.

Faktisk skulle hun have haft kontakt til Ronaldo allerede for et par år siden, da Real Madrid-stjernen var blevet single efter bruddet med den russiske topmodel Irina Shayk.

Dengang i 2015 sendte Natacha ham via Instagram et billede af sin bagdel og skrev: ”Et stort kys”.

– Klokken var 1, og jeg gjorde det som en joke. Jeg troede ikke, han ville svare mig, men kl. 6 svarede han, og så kørte den derfra. Jeg sendte en video af mig selv, der twerkede i undertøj, og han sagde, at han ville se mig. Cristiano sagde altid, at han var vild med min krop. Han sagde, han elskede min bagdel og ville se den rigtigt, siger modellen til The Sun.

Se billederne af den portugisiske model Natacha Rorigues HER.

Ronaldo og Natacha i hemmeligt møde

Men det blev ikke til et møde mellem Ronaldo og Natacha dengang. Sidste år skulle han have inviteret hende til sin lejlighed i Lissabon i forbindelse med en landskamp for Portugal, men aflyste også i sidste øjeblik, da han kun havde én time at bruge – og det mente han var for lidt tid ...

Det skete i stedet den 26. marts i år, hvor fodboldstjernen også var i et fast forhold med Georgina Rodríguez – som allerede var gravid på tidspunktet.

Ronaldo sendte Natacha en besked, hvor han skrev, at det skulle være tophemmeligt, og de mødtes i hans lejlighed i Lissabon.

– Jeg vidste, han havde en kæreste, men der var tillid mellem os. Han var en fantastisk person, og det var skønt at møde ham efter at have sendt beskeder i så lang tid. Vores nat sammen var speciel. Mit hjerte hamrede, men han var virkelig sød og sagde, jeg bare skulle føle mig hjemme, forklarer hun til den engelske avis.

– Så tog jeg styringen, rejste mig op, trak bukserne ned og bøjede mig forover for at vise ham min bagdel. Han klaskede til den og sagde, han elskede den, siger Natacha og fortæller desuden til avisen, at de elskede i hvert eneste værelse i lejligheden.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet af Ronaldo og hans nuværende kone Georgina

Ronaldo blokerede Natacha bagefter

Den unge model var vild med Ronaldo og ville gerne se ham igen. Men han endte med at lukke helt ned over for hende.

– Bagefter fortalte jeg ham, at jeg skulle på et portugisisk realityshow. Han sagde, at jeg ikke skulle gøre det, og da jeg var færdig med det, havde han blokeret mig, fortæller den portugisiske model, der nu er blevet en TV-stjerne i sit hjemland.

– Den aften vi elskede, sagde han, at han aldrig havde gjort sådan noget før, at jeg var den eneste, og jeg troede på ham. Nu tror jeg, at han bare udnyttede mig til sex. Men jeg fortryder det ikke, for det var som en drøm at være sammen med ham. Men jeg føler mig forrådt. Jeg håber bare, at han er tro mod Georgina nu, lyder det fra Natacha om Ronaldo, der ikke har kommenteret sagen.

Han har helt sikkert hænderne fulde med træning for Real Madrid og sine fire børn – sønnen Cristiano Jr., tvillingerne Eva og Mateo, der blev født i sommer – alle tre har han fået via en rugemor – og nu datteren Alana, som han har med Georgina.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes!

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den

Sponsoreret indhold