Nyheder8. oktober 2018

Fares Fares' nye kæreste var gift med milliardær

Fares Fares, der spiller "Assad" i "Afdeling Q"-filmene, er sammen med H&M-milliardærs ekskone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fares-fares-top-08102018.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Den svenske skuespiller Fares Fares kan netop nu kan ses i rollen som kriminalbetjenten "Assad" i filmen "Journal 64", der er den foreløbigt sidste film om kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent "Assad" fra Afdeling Q. Da han onsdag i sidste uge var med til gallapremieren i Imperial i København havde han et godt greb om livet på en smuk, blond kvinde.
Og det har sin naturlige forklaring. Kvinden, den 32-årige Clara Hallencreutz, er nemlig 44-årige Fares Fares' kæreste.
De har været sammen siden januar i år. Det fortæller Fares Fares i talkshowet "Hellenius Hörna" på svensk TV4. - Det er helt fantastisk at have en kæreste - specielt hende, siger Fares Fares. Clara Hallencreutz, der er fotograf og kunstner, var netop blevet skilt, da hun fandt sammen med Fares Fares. Indtil slutningen af 2017 var hun gift med Nils Tham, der er en af arvingerne til H&M-imperiet og god for 1,2 milliarder kroner. De indgav skilsmissebegæring den 29. december 2017 efter tre års ægteskab.
Og da Nils Tham og Clara Hallencreutz ikke havde børn og ikke behøvede yderligere betænkningstid gik skilsmissen igennem med det samme. Så skulle man jo tro, at Clara Hallencreutz havde scoret kassen, men hun havde underskrevet en ægtepagt, så hun fik ikke del i H&M-milliarderne og kunne alene tage det ud af ægteskabet, hun selv havde bragt ind i det. Så det er ægte kærlighed og ikke på grund af pengene, at Fares Fares er sammen med den flotte blondine. De har gennem 2018 flere gange optrådt på den andens sociale medier, men bekræftede først forholdet forlden i "Hellenius Hörna". - Vi mødtes gennem fælles venner, siger Fares Fares i talkshowet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/still2_zentropa_henrik_ohsten.jpg
 Foto: Henrik Ohsten
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som Carl Mørck og Assad i Journal 64. (Foto: Henrik Ohsten)

Fares Fares: - Vi har fået en fælles tatovering

Fares Fares rejser over hele verden til diverse filmoptagelser, og lige så ofte, det kan lade sig gøre, følger Clara Hallencreutz ham med ud i verden. - Det kan være lidt kedeligt for hende indimellem, når hun ikke har noget at lave under optagelserne, fortæller Fares Fares.
Selv om de kun har været sammen siden januar, har de allerede fået en fælles tatovering som et bevis på deres forhold. - Vi fik begge lavet sådan en lille ting. Det er symbolet for højspænding, det lyn der sidder på elskabe. Det har en helt speciel betydning for os, men det er privat, siger Fares Fares hemmelighedsfuldt om, hvorfor det netop blev dette motiv. Fares Fares har været med i de første fire "Afdeling Q"-film, der er filmatiseret af Zentropa, men nu har Nordisk Film købt rettighederne til de sidste seks film, og hverken Nikolaj Lie Kaas eller Fares Fares er på rollelisten hos den nye producent.
Dermed får Fares Fares endnu mere tid til sin Hollywood-karriere, som har givet ham roller i film med med Denzel Washington og Ryan Reynolds og i populære TV-serier som HBO's "Westworld".

Sponsoreret indhold