Nyheder14. oktober 2016

Lie Kaas om "Afdeling Q"-filmene: Er Fares ikke med, så er jeg ikke med

Ugen har budt på meget snak om "Afdeling Q"-filmene, og hvem der skal spille rollen som Carl Mørck, men nu tager Nikolaj Lie Kaas bladet fra munden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/flaskepost_2.jpg
 Foto: Henrik Ohsten/Nordisk Film

Der har efterhånden været meget snak omkring, hvem der skal spille rollerne i de næste "Afdeling Q"-film, specielt efter at seriens forfatter, Jussi Adler-Olsen, har solgt rettighederne til Nordisk Film.

Tidligere på året kom det frem, at Jussi bestemt ikke var tilfreds med Fares Fares i rollen som Assad.

- Med hensyn til castingen ved jeg ikke noget. Det bestemmer Nordisk Film, men jeg bliver taget med på råd. Jeg ved ikke, om Nikolaj Lie Kaas fortsætter, men Assad-rollen skal nok besættes af en anden. Zentropa havde lovet, at Fares Fares ville tale perfekt dansk efter tre måneder, men det er ikke sket, og det er nødvendigt. Alene i hans fortalelser og underfundighed, så skal han kunne bedre dansk, sagde Jussi dengang til Allerød Nyt.

I denne uge har snakke så gået på, om Nikolaj Lie Kaas skulle spille rollen som Carl Mørck igen. Og nu kommenterer Lie Kaas selv den sag.

For Nikolaj har slet ikke tænkt sig at være med i "Afdeling Q"-filmene, hvis det bliver uden Fares Fares.

- Hvis han siger, det ikke skal være Fares, så er det heller ikke mig. Jeg forstår ikke behovet for at råbe højt på den måde, fortæller Nikolaj Lie Kaas i podcasten "Anders & Anders", der bliver lavet af Anders Breinholt og Anders Lund Madsen.

At Jussi overhovedet skulle have noget at sige, affejer skuespilleren også.

- Det er noget tossepjat. Jussi kan jo ikke fyre folk. Han har solgt sine rettigheder til Zentropa. Mig og Fares skulle lave fire film, og dem laver vi alle sammen. Så der er ingen af os, der har tænkt os at lave flere, siger Nikolaj Lie Kaas i podcasten.

Se flere billeder af lækre Nikolaj Lie Kaas i galleriet herunder

Masser af Nikolaj Lie Kaas

null

Sponsoreret indhold