Nyheder 6. december 2015

Hårdtslående svensker: Nikolaj Lie Kaas får én på lampen

Kollegaen Fares Fares får nok af den danske stjernes kummerlige sangstemme
  Den 3. marts næste år er der premiere 'Flaskepost fra P' , der er den tredje thriller i serien om efterforskeren Carl Mørck og hans kollega Assad fra Afdeling Q, der spilles af Nikolaj Lie Kaas og svenske Fares Fares.  
  I den kommende film er de to på jagt efter en iskold morder, efter at de i første omgang undersøger en sag om et forsvundet søskendepar, der aldrig er blevet meldt savnet.  
  Filmene om politifolkene fra Afdeling Q er baseret på Jussi Adler Olsens bøger.   De to tidligere film 'Kvinden i buret' og 'Fasandræberne' solgte begge over 700.000 biografbilletter, så der er noget at leve op til for makkerparret Kaas og Fares Fares.  
  Hvis du ikke kan vente helt til 3. marts næste år på at få et glimt af de to stjerner, er der frigivet en trailer, hvor det virkelig slår gnister mellem de to hovedrolleindehavere.  
  De sidder i en bil og venter på, at optagelserne skal gå i gang.   Nikolaj Lie Kaas bruger først rattet som trommesæt, hvorefter han laver irriterende lyde med munden.   Fares Fares er tydeligvis irriteret.   Og så topper Nikolaj Lie Kaas sin irriterende adfærd med at bryde ud i højlydt sang.   Det bliver for meget for Fares Fares, der hamrer en knytnæve i hovedet på sin medspiller.   Se i videoen over artiklen, hvordan det ender.

Sponsoreret indhold