Fyret! Nu slagter Jussi populær skuespiller

Fares Fares er færdig i \

Fares Fares er færdig i "Afdeling Q"-filmene.

Foto: Henrik Ohsten/Nordisk Film

I sidste uge kom det frem, at Nikolaj Lie Kaas måske var færdig i rollen som Carl Mørck, men at intet var besluttet endnu. 

Nyheden kom frem, efter Jussi Adler-Olsen havde solgt rettighederne til filmatiseringerne af de sidste bøger i den populære "Afdeling Q"-serie. 

Men allerede nu er der en skuespiller, der må vinke farvel til sin rolle, det skriver Allerød Nyt

- Med hensyn til castingen ved jeg ikke noget. Det bestemmer Nordisk Film, men jeg bliver taget med på råd. Jeg ved ikke, om Nikolaj Lie Kaas fortsætter, men Assad-rollen skal nok besættes af en anden. Zentropa havde lovet, at Fares Fares ville tale perfekt dansk efter tre måneder, men det er ikke sket, og det er nødvendigt. Alene i hans fortalelser og underfundighed, så skal han kunne bedre dansk, siger Jussi til avisen. 

Fares Fares har haft stor succes i hjemlandet Sverige, hvor han har spillet med i store succeser som "Snabba Cash" og "Jalla! Jalla!", men nu ser det altså ud til, at hans tid som filmstjerne på denne side af Øresund er forbi.

Jussi Adler-Olsen er da også helt klar i mælet omkring, hvorfor han har valgt at skifte fra Zentropa til Nordisk Film.

- Det ville have glædet mig, hvis filmene havde fået seks stjerner, men de har fået fire. Zentropa kalder filmene fantastiske, men det er fire-stjerners film. De kunne have fået flere stjerner ved at gå mere i dybden med historien og ikke behandle den så overfladisk, siger han til Allerød Nyt. 

Hvornår den næste film i serien kommer i biograferne, vides endnu ikke. 

Indtil videre er det usikkert om også Nikolaj Lie Kaas får kniven af Jussi, men mens du venter på den nyhed, så kan du se masser af billeder af den lækre skuespiller i galleriet.

Masser af Nikolaj Lie Kaas

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close