Familien Skarsgård: Erobrer Hollywood

Gustaf, Bill og Alexander Skarsgård var samlet til premieren på ”It”. 
Familien bakker hinanden op, når der er store ting.

Gustaf, Bill og Alexander Skarsgård var samlet til premieren på ”It”.
Familien bakker hinanden op, når der er store ting.

(Foto: All Over)

Familieoverhovedet er 66-årige Stellan Skarsgård, der i årevis har imponeret både i Skandinavien og i Hollywood. 

Han har givet den som piraten Bootstrap Bill i ”Pirates of the Caribbean”, som professoren i ”Good Will Hunting”, som Erik Selvig i Marvels ”Thor”-film og som Bill i ”Mamma Mia!”. 

Men ikke mindst er han en af den danske instruktør Lars von Triers absolutte favoritter – og kærligheden er gengældt af svenskeren. 

– Lars ringer bare. Det er lige meget, hvad han vil lave – jeg skal nok stille op, har Stellan sagt om von Trier, og det er blevet til samarbejde hele seks gange indtil videre på ”Riget”, ”Breaking the Waves”, ”Dancer in the Dark”, ”Dogville”, ”Melancholia” og ”Nymphomaniac”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård (Foto: All Over)

Alsidig søn 

Det er ikke kun farmand, der har succes i det store udland. 41-årige Alexander Skarsgård har i årevis været eftertragtet i filmbyen over dem alle.

Han fik sit store gennembrud i kultvampyrserien ”True Blood” i 2008, og siden er det blevet til masser af roller i blandt andet Lars von Triers ”Melancholia” fra 2011 – hvor Stellan også er med – og ”The Legend of Tarzan” fra 2016. Og seneste skud på stammen var hans Emmyvindende rolle i TV-serien ”Little Big Lies”, hvor svenskeren spiller over for Nicole Kidman, Reese Witherspoon og flere andre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård er en eftertragtet mand (Foto: All Over)

Verdens ondeste klovn

Skuespiltalentet er ikke kun forbeholdt Stellan og den ældste bror i familien. 27-årige Bill har den sidste måneds tid skræmt livet af folk verden over som monsterklovnen Pennywise i Stephen King-filmen ”It”, der bliver ved med at ligge på toplisterne i indtjening.

Han har fået kæmpe ros for sin rolle, men allerede i 2013 var han faktisk på den internationale bane.

Og ligesom storebror Alexander havde han en blodtørstig rolle i Netflix-serien ”Hemlock Grove”, hvor han spillede over for blandt andre Famke Janssen.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Bill Skarsgård

Klovnen Pennywise, som Bill har fået stor ros for, er vist det stof, som mareridt er skabt af. (Foto: All Over)

bill Skarsgård

Bill Skarsgård i virkeligheden (Foto: All Over)

Vikingen

36-årige Gustaf er lige om lidt aktuel som den mandlige hovedrolle i den danske ”Darling” sammen med blandt andre Danica Curcic og Ulrich Thomsen.

Ellers er det mest svenske og skandinaviske produktioner, han har været med i. Men mest kendt er han nok for sin hovedrolle som Floki i den storslåede serie ”Vikings”, der har hittet siden 2013 – og som der er flere episoder på vej af.

Og det stopper selvfølgelig ikke talentmæssigt med de fire herrer her. 21-årige Valter er også skuespiller, og 25-årige Eija arbejder som model.

Gustaf Skarsgård

Gustaf kan lige om lidt opleves som Danica Curcic’ mand i ”Darling”. På billedet ses han med kæresten Caroline. (Foto: All Over)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close