Smask! Nicole Kidman kysser skuespiller – mens ægtemanden kigger på

Der var prompt, pragt og masser af kærlighed, da de allerstørste TV-stjerner natten til mandag indtog den 69. udgave af Emmy-uddelingen.

Særligt Nicole Kidman, 50, var i kyssehumør. Det var dog ikke hendes ægtemand, Keith Urban, der blev overdynget med kys.

Det var tværtimod hendes skuespilkollega Alexander Skarsgård, 41, som fik serveret et ordentlig smækkys fra den amerikanske skuespillerinde.

Smask! Nicole Kidman kyssede løs på Alexander Skarsgård, da skuespilleren netop havde vundet en pris.

Nicole Kidman kyssede således Alexander Skarsgård godt og grundigt på munden, da det blev annonceret, at Alexander Skarsgård havde vundet en Emmy-statuette for bedste mandlige birolle i miniserien 'Big little lies'.

I serien spiller Nicole Kidman og Alexander Skarsgård et ægtepar. Også Nicole Kidman vandt en pris for serien. Hun vandt en statuette for Bedste kvindelige hovedrolle. Også selve serien ’Big little lies’ vandt en pris for bedste miniserie.

Nicole Kidmans ægtemand så dog ikke ud til at lade sig mærke af, at hans kone kyssede på en anden mand. Han sad en meter fra kysseriet og overværede det hele med et smil.

Du kan læse om alle vinderne af showet her.

Du kan se alle de smukke kjoler fra årets Emmy-fest i det store galleri herunder:

Emmys 2017 - rød løber

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close