Kæresten til SE og HØR: Færdig med Nicki Bille efter voldsdom

Nicki Bille tjener penge på salget af sin lejlighed.

Nicki Bille tjener penge på salget af sin lejlighed.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Otte måneder.

Så lang tid holdt Nicki Billes forhold til den 21-årige studerende ”M”.

Da fodboldspilleren i sidste måned ved en domstol i fyrstedømmet Monaco blev dømt for vold, besiddelse af kokain samt for at have dyrket sex på offentlig gade, fik ”M” nok.

– Jeg har ikke noget ønske om, at mit navn sættes i forbindelse med ham, og derfor er vores forhold nu slut, siger en dybt rystet ”M” til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Det er slut mellem os, siger ”M”, som i otte måneder var Nicki Billes kæreste. Hun aner ikke, hvad Nicki Bille lavede i Monaco. (Foto: Facebook)

Nicki Bille, som nu spiller for en græsk klub, blev idømt en måneds fængsel samt en bøde på 5500 kr. for vold mod to kvinder.

Den tidligere landsholdsangriber skal også betale erstatning på 22.000 kr. til ofrene.

Den ene, en 20-årig dansk studerende, tog han kvælertag på, og den anden kvinde slog han, da hun forsøgte at hindre hans greb om den 20-åriges hals.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nicki var en overgang kæreste med supermodellen Lykke May. – Hun var ikke god for mig, sagde han efter bruddet. (Foto: Dan Mariegaard)

Fyrsteligt blowjob

I forbindelse med anholdelsen af 30-årige Bille fandt politiet på Nickis mobiltelefon optagelser, der viser, at han lige efter midnat på offentlig vej og bag fyrstens palads får et blowjob.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var på denne gade i Monaco, at en yngre kvinde – og det var ikke kæresten – gav Bille et blowjob. (Foto: Googlemaps)

Desuden fandt man en mindre mængde kokain – 0,26 gram – på Nicki Bille, som var kraftigt beruset, da voldsepisoden fandt sted.

Det er langtfra første gang, at Nicki Bille har været i konflikt med loven.

I 2009 blev han idømt 50 timers samfundstjeneste og 40 dages betinget fængsel i en voldssag.

I 2013 blev han anholdt i Norge efter at have smadret glas og spyttet på en ansat i en natklub og slået ud efter folk.

Forseelsen kostede en bøde på 8000 kr.

I 2015 bed han under en bytur en politibetjent i armen og modsatte sig anholdelse. Det blev takseret til 80 timers samfundstjeneste og 60 dages betinget fængsel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bille har spillet for klubber i Frankrig, Spanien, Danmark, Norge og senest Grækenland – samt tre kampe for det danske A-landshold. (Foto: Polfoto)

Ifølge Ekstra Bladet har Nicki Bille i fire måneder ikke fået løn af klubben Panionios, som har lejet ham af den polske fodboldklub Lech Poznan.

Nicki Bille har spillet tre kampe for det danske A-landshold.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close