Efter anholdelse: Nicki Bille klager over politiet

Nicki Bille klager over politiet i forbindelse med, at han blev anholdt 18. april

Nicki Bille klager over politiet i forbindelse med, at han blev anholdt 18. april

Foto: Lars Møller
Anholdelsen af angrebsspilleren Nicki Bille 18. april var alt for voldsom. Det mener fodsboldspilleren i hvert fald selv, og derfor har han nu anmeldt episoden til Den Uafhængige Politiklagemyndighed

- I Danmark fungerer systemet således, at man i visse sager kan klage til en bestemt myndighed. Det har vi nu gjort, fordi vi mener, at Nicki Bille blev uretfærdigt behandlet under pågribelsen, siger Nicki Billes advokat Peter Berg til det norske medie adressa.no.

- Vi er af den opfattelse, at den hårde pågribelse var helt unødvendig og har derfor klaget til DUP (den uafhængige politimyndighed, red.), siger Berg.

LÆS OGSÅ: Nu må Nicki Bille ikke længere drikke alkohol

Den 26-årige Rosenborg-spiller blev anholdt 18. april i København, efter han havde sparket til cykler og parkeringsautomater. Angiveligt skulle angriberen også have bidt en betjent i armen.

Det norske medie tv2.no skrev for nyligt, at anholdelsen af Nicki Bille er blevet optaget på video - og den video viser ifølge mediet, at Nicki Billes anholdelse var unødvendig voldsom. Han skulle ifølge tv2.no ikke have gjort modstand, lige som han på et tidspunkt klagede over, at han ikke kunne få luft, fordi en af betjentene havde et fast greb om hans hals.

LÆS OGSÅ: Nicki Bille sigtet for politivold

Siden episoden har Nicki Billes fremtid i fodboldklubben Rosenborg været usikker, men torsdag meddelte klubben, at angrebsspilleren kan fortsætte i klubben, men at han skal holde sig 100 procent fra alkohol.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close