Nyheder18. februar 2016

"X Factor": Er The Competition de nye Citybois?

Spørger man de to unge "X Factor"-deltagere fra gruppen The Competition, om de er de nye Citybois, er svaret klart nej. De mener nemlig selv, at forskellen i deres alder har en stor betydning for både musikken og deres fremtoning.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_competition_ser_ind_i_kameraet.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
Spørger man Kristoffer og Theis, også kaldet The Competition i ”X Factor”, om de er de nye Citybois, er svaret klart nej. De føler sig nemlig begge ældre og mere klar på, hvad det er for noget musik, de vil lave. - Vi kan godt spejle os selv fra dengang, vi var på deres alder, men nu er vi 21 og er faldet lidt mere til ro. Og vi tager måske musikken lidt mere alvorligt, forklarer de to fyre, da SE og HØR møder dem forud for det første liveshow, der bliver fredag aften.
Hvorvidt resten af Danmark er enig med drengene om, at de ikke skal have samme status som Citybois, er endnu ikke afgjort. Kristoffer og Theis - der stammer fra Sindal i Nordjylland - indrømmer nemlig, at deres venneanmodninger på Facebook er boomet, siden de tonede frem på skærmen i forbindelse med ”X Factor” – og det er hovedsageligt piger, der ansøger. Drengene har i skrivende stund begge godt over 700 venner på Facebook. Samme oplevelse havde de to fyre fra Citybois - Atnthon og Thor - da de stillede op i "X Factor" sidste år. Drengene har ikke noget imod de mange fans, men de vil helst have fans for deres musik og ikke på grund af deres udseendet. - Fans er altid godt, hvis det er fans af musikken. For os er det jo ligegyldigt, hvordan en artist ser ud, bare musikken er i orden, forklarer duoen, der har spillet sammen i 10 år.
Drengenes nordjyske accent er ikke til at tage fejl af, og de fortæller også til SE og HØR, at der kommer massiv opbakning med fra nordjylland på fredag. Dette inkluderer også deres kærester, for begge drenge er nemlig i et forhold. Fredag skal drengene imponere med en sang af Blur. Og skulle uheldet være ude, har drengene afsløret, at deres ”Save me”-sang vil være i indie-genren.
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_6.png

Sponsoreret indhold