Endnu et "Toppen af Poppen"-navn afsløret

Foto: Dan Mariegaard

Claus Hempler skal være med i "Toppen af Poppen". Det afslører TV2.

Det betyder også, at der nu er blevet offentliggjort fem navne, som skal være med i denne sæson.

48-årige Hempler ser frem til at bruge en masse tid med folk, der laver det samme som ham selv.

- Det er en skæg ting, det med at blive bragt i en situation hvor man har en bunden opgave. Som musiker er man enormt tit overladt til sig selv og har ikke nogen ramme. Her er du bragt sammen med en masse mennesker i en togkupé, du skal ha' noget socialt til at fungere, og du skal udføre en opgave som ikke nødvendigvis ligger lige til højrebenet. Det bliver skægt, også rent socialt. Der er noget enormt dejligt i at være i selskab med nogen, der laver det samme som én selv, fortæller han.

Claus Hempler understreger også, at han har sagt ja til at være med i programmet, fordi det viser de deltagendes bedste sider frem.

- Jeg har en forventning om, at det bliver enormt hyggeligt. Jeg har også sagt ja til at være med, fordi hele programmet er på musikkens præmisser. Det er et program der underholder folk, men det tager også udgangspunkt i musikken og i det folk kan - ikke det de ikke kan - som andre programmer handler om. Jeg håber på at høre en masse god musik og at få nogle behagelige overraskelser, lyder det.

Udover Claus Hempler skal Lis Sørensen, Silas Bjerregaard fra Turboweekend, Søren Sko og Pernille Rosendahl. 

- Jeg tror, det bliver skidesjovt og rigtig hyggeligt. Jeg forestiller mig lidt en højskolestemning, hvor man lærer hinanden at kende, fortalte Silas Bjerregaard tidligere til TV 2

De danske musikere kan se frem til at fortolke hinandens sange, når "Toppen af Poppen" får premiere på TV2 til efteråret. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close