Nyheder18. april 2018

Lis Sørensen skal være med i "Toppen af Poppen"

Hitsangerinden Lis Sørensen slutter sig til truppen af sangere, der til efteråret medvirker i ”Toppen af Poppen”. Hun skal fortolke sange af blandt andre Pernille Rosendahl og Søren Sko, som også skal medvirke i det populære program
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lis.jpg
 (Foto: All Over Press)

Når ”Toppen af Poppen” til efteråret genopstår på TV 2, kan de håbefulde seere formentlig se frem til nyfortolkede udgaver af populære sange som ’Mine øjne de skal se’, ’Tæt på ækvator’, ’Verden i farver’, ’Indtil dig igen’ og ’Fuld af nattens stjerner’.

I dag er det nemlig blevet afsløret, at Lis Sørensen er den næste musiker, der slutter sig til ”Toppen af Poppen”-truppen.

Det skriver TV 2.

Den 62-årige hitsangerinde, der har haf ten forrygende karriere i mere end fire årtier, fortæller til TV 2, at det ikke er første gang, hun er blevet spurgt, om hun ville medvirke i det populære musikprogram. Men først nu har hun haft tid, fortæller hun:

- Jeg står her og smiler og kan næsten ikke holde op med at smile, fordi jeg er så spændt på det. Det er ikke, fordi jeg ikke villet før nu. Det er simpelthen, fordi det ikke har passet ind tidligere. Enten har jeg været i gang med et album eller haft for mange jobs, siger Lis Sørensen til TV 2.

Lis Sørensen kan se frem til at skulle fortolke sange af blandt andre Pernille Rosendahl og Søren Sko.

De to skal nemlig også medvirke i det populære program, der får premiere på TV 2 til efteråret.

Sponsoreret indhold