Nyheder18. marts 2016

Bendtner håner træneren med nyt billede

Nicklas Bendtner har delt et billede på instagram, som sikkert ikke huer træneren i Wolsburg
https://imgix.seoghoer.dk/media/nicklas-bendtner..jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Det er koldt på toppen. Men det er det så sandelig også på bunden.

I hvert fald er den tidligere danske fodboldsstjerne Nicklas Bendtner lige nu i færd med at blive frosset ud af sin tyske klub Wolfsburg.

Et billede af ham med en Mercedes (Volkswagen betaler over 700 millioner kroner om året til bundesligaklubben), for sent fremmøde til træning krydret med en svag indsats og en ufattelig mangel på forståelse for den tyske disciplin ”ordnung muss sein” har gjort, at Bendtner nu endegyldigt er smidt af holdet og må træne alene frem til sommeren, hvor det forventes, at han bliver sendt hen hvor peberet gror, hvis nogen ellers vil give småmønt for spasmageren.

Men isoleringen i Wolfsburg har ikke fået den danske fodboldspiller til at rette ind, og hvor stort set alle andre måske nok ville bruge på kræfter på at holde kæft og makke ret, er er hans svar til, at han nu ikke en gang må trille kugler med sine holdkammerater et billede postet på instagram, som kun kan opfattes som en hån mod træneren og andre omkring fodboldklubben (der i parentes bemærket anslås at smide over 20 millioner efter Bendtner i løn om året).

I et helt og aldeles tomt omklædningsrum citerer Nicklas Bendtner superstjernen Adele: ”Hello from the other side". Vel at mærke en side, der er langt fra både stjernedrys og spilletid.

Se billedet her:

Hello from the o

A photo posted by Nicklas Bendtner (@bendtner3) on

Mar 18, 2016 at 2:52am PDT

Måske Bendtner skulle have kigget lidt dybere i teksten på Adeles superhit. Her synger divaen nemlig: “I Must have called a thousand times to tell you I'm sorry for everything that I've done”.

Der er dog intet der tyder på, at Bendtner er ked af særligt af særlig meget.

Sponsoreret indhold