Nyheder14. oktober 2016

Efter kronprins Frederiks ulykke: Tavshed i kongehuset

Det er ikke meget, kongehusets presseafdeling vil dele omkring kronprins Frederiks trampolin-uheld.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kronprins_frederik.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

- H.K.H. Kronprinsen pådrog sig i går eftermiddag en fraktur i halsrygsøjlen i forbindelse med trampolinspring ved et privat arrangement i en gymnastiksal. Frakturen behandles med en halskrave, som Kronprinsen skal have på i ca. 12 uger. Derefter forventes Kronprinsen at være fuldt restitueret, lød det fredag formiddag i en pressemeddelelse fra kongehuset om kronprins Frederiks ulykke.

Men hvordan kunne det gå så galt? Og hvad var det for et privat arrangement?

Det er spørgsmål som de fleste nok stiller sig selv lige nu - og som minimum gør pressen i hvert fald. Men der er ikke nogen svar at hente på spørgsmålene.

SE og HØR kontaktede kongehusets presseafdeling, da nyheden om kronprins Frederiks ulykke kom ud, for at få uddybende svar på, hvad der egentlig var hændt den royale far torsdag eftermiddag. Svaret var kort:

- Der kommer ikke flere kommentarer, lød det.

Især spørgsmålet om, præcis hvilken hvirvel kronprins Frederik har fået en fraktur på, fylder meget. Men heller ikke det, vil kongehuset udtale sig om.

- Det er privat, informerede de.

Et citat fra kronprins Frederik selv har kongehuset dog allerede sørget for. Den handler bare ikke om ulykken.

- Jeg er naturligvis ked af ikke at kunne deltage ved receptionen i dag. Jeg havde glædet mig til at fejre de danske atleters store, historiske præstation i Rio. Jeg ønsker deltagerne en god dag på Christiansborg, står der i den korte meddelelse.

Galleri: Kronprins Frederiks risikable liv 14/10-16

Sponsoreret indhold