Nyheder14. oktober 2016

Breaking: Christian så fars ulykke

Kronprinsens brud på rygsøjlen blev overværet af hans ældste søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian_og_frederik.jpg
 Foto: All Over Press)
Torsdag lykkedes det kronprinsen – imod alle odds – at pådrage sig et brud på en ryghvirvel i halsen, ved at hoppe i trampolin. En skade, som læger, til trods for at de ser mange andre typer trampolinskader, siger er ganske sjælden.
Det alvorlige uheld, der kunne have være gået meget mere galt, end det gjorde, skete, mens prins Christian så til. Det skriver eb.dk - Prins Christian var til stede, men alt forløb meget roligt på stedet, hvor der blev taget sikker hånd om uheldet, oplyser kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til Ekstra Bladet.
For kort tid siden udsendte konghuset en pressemeddelelse om kronprinsens skade, der betyder, at han måtte melde afbud til en planlagt reception for de danske OL-atleter på Christiansborg i dag. Skaden ender forhåbentlig og formentlig ikke ud i nogen varige men for Kronprinsen, skriver hoffet. ”Frakturen behandles med en halskrave, som Kronprinsen skal have på i ca. 12 uger. Derefter forventes Kronprinsen at være fuldt restitueret,” skriver de. Se billeder fra kronprinsens halsbrækkende aktive liv i galleriet herunder:

Galleri: Kronprins Frederiks risikable liv 14/10-16

Sponsoreret indhold