Efter aflyst koncert: Nu kommer Lady Gaga til Danmark

(Foto: All Over Press)

Nu er der gode nyheder til de danske Lady Gaga fans, der for et par uger siden hang lidt med næbet, efter deres idol aflyste sin københavnske koncert.

Lady Gaga skulle have spillet i Royal Arena 21. oktober, men på grund af sygdom aflyste hun koncerten i midten af september, da hun blev nødt til at have nogle uger til at komme sig. 

Der er dog ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og de danske fans kan nu se frem til, at sangerinden kommer til den danske hovedstad 17. februar. 

Det meddeler Live Nation, der er arrangør på Lady Gagas koncerter. 

Hun har tidligere fortalt, at hun lider af den kroniske sygdom fibromyalgi, som kan give kroniske muskel- og ledsmerter og øget træthed.

Sangerinden postede også billeder fra et hospital i Brasilien og beklagede, at hun ikke kunne gennemføre koncerten til festivalen "Rock in Rio".

Lady Gagas europaturné skulle starte 21. september i Barcelona og slutte 28. oktober i Köln. Det er nu rykket fire måneder frem, og hendes første koncert bliver nu 14. januar i Barcelona og slutter nu i Berlin 23. februar. 

Se billeder af sangerinden herunder:

Galleri: Varm op til Lady Gaga

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close