Hollywood12. september 2017

Lady Gaga holder pause fra musikken

31-årige Lady Gaga har valgt at holde pause fra at lave musik
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.21677763.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der kommer ikke ny musik fra Lady Gaga det næste stykke tid.

Hun har nemlig valgt at holde pause fra musikken. Det skriver magasinet Billboard.

Selvom Lady Gaga nu ikke kommer til at fokusere på sin musik det næste stykke tid, så er det ikke det samme som, at hun stopper med at udfolde sig kreativt.

- Det betyder ikke, at jeg ikke har noget oppe i ærmet, fortæller Gaga til Billboard.

Sidste gang Lady Gaga udgav ny musik var i 2016, da hun udgav albummet "Joanne".

Nyheden om, at Lady Gaga nu tager en pause fra musikken, kom i Toronto, da hun havde premiere på sin nye Netflix-dokumentar "Gaga: Five Foot Two".

I den nye dokumentarfilm kommer vi helt tæt på Lady Gagas liv. Vi kommer blandt andet helt tæt på hendes forberedelser til det store halvlegsshow ved Super Bowl tidligere på året. Samtidig følger vi hende også på besøg hos en læge, hvor Lady Gaga skal have hjælp til nogle af alle de ting, hun slås med.

Lady Gaga lider af PTSD

Lady Gaga er kendt for at tale åbent om berømmelsen, kærestesorger og kroniske smerter, men sidste år fortalte hun en stor hemmelighed, som hun har holdt for sig selv i mange år.

Under et følelsesladet besøg på et herberg for hjemløse teenagere i New York åbnede den kontroversielle popsangerinde op og fortalte de unge om en af de ting, hun kæmper med i hverdagen.

- Jeg lider af en psykisk sygdom, og det påvirker mig hver eneste dag, fortalte Lady Gaga ifølge NBC Today, der var med under besøget.

- Jeg lider af PTSD (posttraumatisk stress syndrom, red.). Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Men det gør jeg nu, sagde hun i det efterfølgende interview med tv-stationen.

Du kan se billeder fra Lady Gagas vilde Superbowl-show i galleriet herunder

Lady Gagas vildeste øjeblikke

Sponsoreret indhold