Hollywood18. september 2017

Lady Gaga aflyser koncert i København

København får ikke besøg af Lady Gaga 21. oktober, som det ellers var planlagt, oplyser arrangør.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.21677763.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den internationale popstjerne Lady Gaga aflyser sin turné rundt i Europa og dermed også sit planlagte visit i København 21. oktober.

I en pressemeddelelse oplyser koncertarrangøren Live Nation, at kunstneren med det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta er blevet syg.

- Lady Gaga lider fra svære fysiske smerter, der har påvirket hendes evne til at optræde. Hun er og forbliver under behandling af medicinske eksperter, der har anbefalet, at hun udskyder sin turné, skriver Live Nation.

Ifølge Live Nation skal de fans, der har købt billet til koncerten i Royal Arena, beholde deres billet. Der udkommer information om en ny dato på et senere tidspunkt.

Lady Gaga skal bruge de næste syv uger på at komme sig fra sin sygdom.

- Hun ønsker at give sin fans den bedste version af sit show, hun har bygget til dem, når turnéen genoptages, skriver Live Nation.

Den 31-årige popsanger er et velkendt navn på diverse hitlister. Hun har solgt 27 millioner album og optrådte i år ved finalen i den amerikanske fodboldliga NFL, den såkaldte Superbowl.

Lady Gaga holder også pause fra musikken

Der kommer heller ikke ny musik fra Lady Gaga det næste stykke tid. Hun har nemlig valgt at holde pause fra musikken. Det skrev magasinet Billboard i sidste uge.

Selvom Lady Gaga nu ikke kommer til at fokusere på sin musik det næste stykke tid, så er det ikke det samme som, at hun stopper med at udfolde sig kreativt.

- Det betyder ikke, at jeg ikke har noget oppe i ærmet, fortalte Gaga til Billboard.

Sidste gang Lady Gaga udgav ny musik var i 2016, da hun udgav albummet "Joanne".

Nyheden om, at Lady Gaga nu tager en pause fra musikken, kom i Toronto, da hun havde premiere på sin nye Netflix-dokumentar "Gaga: Five Foot Two".

I den nye dokumentarfilm kommer vi helt tæt på Lady Gagas liv. Vi kommer blandt andet helt tæt på hendes forberedelser til det store halvlegsshow ved Super Bowl tidligere på året. Samtidig følger vi hende også på besøg hos en læge, hvor Lady Gaga skal have hjælp til nogle af alle de ting, hun slås med.

Lady Gaga lider af PTSD

Lady Gaga er kendt for at tale åbent om berømmelsen, kærestesorger og kroniske smerter, men sidste år fortalte hun en stor hemmelighed, som hun har holdt for sig selv i mange år.

Under et følelsesladet besøg på et herberg for hjemløse teenagere i New York åbnede den kontroversielle popsangerinde op og fortalte de unge om en af de ting, hun kæmper med i hverdagen.

- Jeg lider af en psykisk sygdom, og det påvirker mig hver eneste dag, fortalte Lady Gaga ifølge NBC Today, der var med under besøget.

- Jeg lider af PTSD (posttraumatisk stress syndrom, red.). Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Men det gør jeg nu, sagde hun i det efterfølgende interview med tv-stationen.

Du kan se nogle af Lady Gagas vildeste øjeblikke i galleriet herunder

Lady Gagas vildeste øjeblikke

Sponsoreret indhold