Nyheder9. april 2018

Badmintonparret Christinna og Kamilla: Drømmer om bryllup og børn

De nykårede All England-mestre ser frem til det næste kapitel i deres liv sammen, hvor der gerne skulle komme børn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kamilla_rytter_christinna_pedersen.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Smilene er ekstra store hos badmintonspillerne 31-årige Christinna Pedersen og 34-årige Kamilla Rytter Juhl – og det nordjyske sportspar har da også meget at glæde sig over for tiden.

For nylig vandt de damedoublen i den prestigefyldte All England-turnering – en sejr, de kunne fejre som kærester uden at skulle holde forholdet hemmeligt. I efteråret stod de nemlig offentligt frem som kærester.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christinna_pedersen_og_kamilla_rytter_juhl_03_0.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

– Det har været rigtig positivt. Vi har nærmest ikke fået nogen negative reaktioner på det. Det, der var vigtigt for os, var, at vi stadig ville blive set som badmintonspillere – nu med et tvist, selvfølgelig, siger Kamilla Rytter Juhl, da SE og HØR møder parret efter træning i Brøndby Hallen.

– Vi var modne til det. Vi nyder meget, at alle kan få lov at vide, hvad der foregår – i stedet for at skulle passe på. Det er bare dejligt, jubler parret, der også har planer for fremtiden efter badminton.

Børn og bryllup

Der må meget gerne komme familieforøgelse hos Rytter Juhl Pedersen.

– Vi vil rigtig gerne stifte familie på et tidspunkt – når vi ikke længere skal rejse verden rundt med en badmintontaske. Det er helt sikkert en drøm, vi har for fremtiden, siger Kamilla.

– Hvad med bryllup?

– Det kommer an på, om der er en af os, der snubler og falder ned på knæ! siger hun med et smil og fortsætter:

– Det tager vi, som det kommer. Mon ikke det sker en dag?

– Lige nu er vi meget i vores badmintonmiljø. Det passer os, som vi har det nu. Men vi glæder os også til det næste kapitel med familie. Så mon ikke vi også ender med at skulle have papir på hinanden? Det vil jeg da håbe, at vi skal, siger Christinna.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christinna_pedersen_og_kamilla_rytter_juhl_01.jpg
 (Foto: Peter Grosen)
– Siden vi vandt i Birmingham, har vi mange gange kigget hinanden dybt i øjnene og sagt: ”Shit, det var os, der vandt All England!”, fortæller parret, som her viser guldmedaljerne frem. (Foto: Peter Grosen)

Konkurrenter og kærester

Parret lærte hinanden at kende til badmintontræning, efter at først Kamilla og siden Christinna var flyttet til hovedstaden fra Nordjylland, hvor de begge kommer fra. Og de fandt hurtigt melodien.

– Det var, som om der var et eller andet spændende ved Christinna, og heldigvis syntes hun også det den anden vej, lyder det med et smil fra Kamilla, inden Christinna hurtigt indskyder:

– Meget!

På daværende tidspunkt i 2009 spillede de mixed double med hver deres partner – og var hinandens største konkurrenter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christinna_pedersen_og_kamilla_rytter_juhl_02.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

– Det kunne være fedt at arbejde med noget, hvor det er interessen, der bærer det. Det har vi været vant til, lyder det om fremtidsdrømmene. Mens Christinna er uddannet folkeskolelærer, har Kamilla en bachelor i sport management. (Foto: Peter Grosen)

– Så vi var meget sammen, men det var ikke helt rart, at vi faktisk konkurrerede om at vinde de samme turneringer, siger Kamilla.

– Efter noget tid fandt vi ud af, at det var svært for os både at være kærester og at være i hver vores mixed double. Det var dejligt for os at have et fælles mål sammen, og det var sådan, damedoublen startede op som et hyggeprojekt, supplerer Christinna.

Se Christinna og Kamilla svare på personlige spørgsmål om hinanden i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold