Nyheder22. oktober 2017

Badminton-stjernerne springer ud som kærester: Sådan var det første kys

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl var egentlig konkurrenter på badmintonbanen – men Amor skød også løs med fjerboldene, afslører parret endelig i ny bog.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christinna-pedersen-og-kamilla-rytter00.jpg
 (Foto: All Over)

Det var egentlig mixed double, der var specialiteten for både Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen – både på og uden for badmintonbanerne.

Men en dag ændrede billedet sig. De to succesfulde badmintonfrøkener så efterhånden hinanden som noget helt andet end konkurrenter i hvert af landets to bedste badmintonpar, og en dag eskalerede det til et stadie, ingen af dem havde forudset.

I 2009 fik venner og familie den besked, som badmintonpigerne lige siden holdt skjult for offentligheden: De var blevet kærester.

I bogen ”Det unikke makkerskab” fortæller parret for første gang offentligt om det forhold, de har haft siden det første kys.

– Jeg kan tydeligt huske, at lige inden vi kysser hinanden, spørger jeg Kamilla, om det er smart, det, vi er lige ved at gøre. Ingen af os havde et svar, og derfor tog vi helt naturligt det skridt, som der igennem længere tid var lagt op til, fortæller 31-årige Christinna Pedersen i bogen, der netop er udkommet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christinna-pedersen-og-kamilla-rytter0.jpg
 Foto: All Over
Sidste år blev Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen belønnet for deres flotte præstationer med en invitation til selskab hos dronningen på Christiansborg Slot sammen med andre danske sportsstjerner, musikere og skuespillere. (Foto: All Over)

Planlagde mand og børn

De to badmintonspillere begyndte også at spille sammen som damedouble, og det kastede hurtigt masser af succes mod de sympatiske nordjyder.

Men kærligheden var bestemt ikke nem at skulle håndtere samtidig.

For som sportsstjerner med både VM- og OL-medaljer på cv’et krævede det ekstra stor omtanke, før de stod frem som kærester foran hele verden.

– I vores verden havde vi hver især en forestilling om, at vi skulle have en mand og nogle børn. Derudover var det også svært at være et kendt ansigt i Danmark og så samtidig at skille sig ud ved at være kæreste med en pige, lyder det fra 33-årige Kamilla Rytter Juhl i ”Det unikke makkerskab”.

Derfor var der da heller ikke andre end parrets nærmeste, der sidste år vidste, at det ikke bare var doublemakkere, men også to lykkelige kærester, der nåede et karrieremæssigt højdepunkt med sølvmedaljer ved OL i Rio de Janeiro i Brasilien.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christinna-pedersen-og-kamilla-rytter.jpg
 Foto: All Over

Følelserne fik frit løb, da det hårde arbejde gav karrierens fornemste resultat sidste sommer, hvor det blev til en sølvmedalje ved De Olympiske Lege. (Foto: All Over)

Perfekt match

At Kamilla og Christinna er et godt par, har dog aldrig været nogen hemmelighed. Kort efter den olympiske finale fortalte de SE og HØR om makkerskabet.

– Vi er det perfekte match. Vi er enige om, hvordan tingene skal være både på og uden for banen. Og så er vi enige om at holde fødderne på jorden, sagde Aalborg-pigen Christinna om det, alle dengang troede var et professionelt makkerskab, men som altså også var velfungerende partnere på det personlige plan.

Sponsoreret indhold