Nyheder5. marts 2016

Mikkel Beha er TV-darling for femte gang

For femte gang løber TV2-vært med prisen som årets underholdningsvært ved Billed-Bladets TV-Guld-priser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/478859e852e74298b06616a123d43932.jpg
 (Foto: All Over)

TV2 løber traditionen tro med de fleste priser ved det årlige show, hvor den danske tv-branche bliver hyldet med Billed-Bladets TV-Guld-priser til Danmarks bedste tv-værter og tv-programmer.

Vært på TV2 og TV2 Fri Lene Beier modtager prisen for årets kvindelige underholdningsvært. Hun har været på det populære program "Landmand søger kærlighed".

Prisen for årets mandlige underholdningsvært går til Mikkel Beha Erichsen, som er kendt fra Go'Morgen Danmark og fra programmerne "Kurs mod fjerne kyster". Det er femte gang, at Mikkel Beha Erichsen vinder prisen for årets underholdningsvært.

Han er lige nu aktuel med tredje sæson af "Kurs mod fjerne kyster", hvor han sammen med sin kone Marian og deres tre sønner er på en tre år lang sørejse jorden rundt.

- Jeg vil takke Marian og drengene for at være med på at lave "Kurs mod fjerne kyster" og tak til de fantastiske folk, som tager med os, siger Mikkel Beha Erichsen.

Prisen for årets tv-program går til TV2"s serie "Badehotellet".

Serien er TV2's største succes på fiktionsfronten siden "Strisser på Samsø" og har slået seerrekord.

Krimiserien "Norskov" vinder for årets nye tv-program, mens årets sportsværter er Morten Ankerdal og Heidi Frederikke Sigdal - begge fra TV2 Sporten.

Det er Billed-Bladets læsere, som afgør, hvem der skal modtage priserne, og uddelingen foregår på Hotel d"Angleterre i København.

/ritzau/

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_6.png

Sponsoreret indhold