DR og TV2 i baronesse-krig: Ville begge have Caroline Fleming

42-årige Caroline Fleming skal fungere som royal ekspert til det britiske bryllup i næste uge.

42-årige Caroline Fleming skal fungere som royal ekspert til det britiske bryllup i næste uge.

(Foto: Thomas Laursen)

Caroline Fleming er en efterspurgt kvinde, når de danske TV-kanaler går amok til årets britiske bryllup i denne uge.

Faktisk har DR og TV2 kæmpet for at få den 42-årige TV-baronesse i studiet den 19. maj, når de sender direkte fra Windsor Castle. Vinderen er blevet TV2, og dermed bliver Caroline flankeret af Natasja Crone og Morten Ankerdal, når Hollywood-skuespilleren Meghan siger ja til sin glade og festlige prins Harry.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Meghan Markle  og prins Harry

Meghan Markle og prins Harry skal giftes lørdag den 19. maj. (Foto: All Over Press)

– Danmarks Radio og TV2 har begge været interesserede i at få Caroline med i studiet. Vi har valgt TV2, fordi vi synes, at deres dækning passede bedst til det, Caroline gerne vil, siger hendes danske agent, Unique Models direktør, Jesper Thomsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Natasja Crone og Morten Ankerdal

Natasja Crone og Morten Ankerdal er værter, når Harry siger ja til Meghan. (Foto: TV2)

Benhård baronesse

Han vil dog ikke uddybe, hvorfor valget er faldet på kanalen på Kvægtorvet i Odense, men ifølge SE og HØRs oplysninger handler det om, at baronessen har flere projekter i støbeskeen med TV2.

Det er ikke altid nemt at få Caroline med på skærmen, og hun går for at være en benhård forhandler, når det kommer til TV-projekter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Fleming

Her er Caroline Fleming til housewarming hos prins Joachim og prinsesse Marie i sommeren 2016. (Foto: Dan Mariegaard)

Det er dog ikke så svært at forstå, hvorfor DR og TV2 har villet have hende. Hun har altid færdedes i inderkredsen i det danske kongehus, og hun har et tæt venskab med blandt andet kronprinsesse Mary. Hun har været gæst til utallige selskaber hos både dronningen og kronprinsparret, og derfor har hun en unik indsigt i de royale traditioner.

Vant til TV

Desuden er Caroline meget ofte på skærmen, og det er ikke for sjov, at hun i folkemunde kaldes TV-baronessen. I over ti år har hun lavet TV til danskerne, og i de seneste to år har hun desuden været realitystjerne i den amerikanske serie, "Ladies of London", der dokumenterer, hvordan overklassekvinder i den britiske hovedstad færdes på de røde løbere i hele verden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Fleming

Caroline har også en unik indsigt i biritske forhold. Hun har boet det meste sit voksne liv i London. (Foto: All Over Press)

Med i TV2s studier den 19. maj er desuden Divya Das. Og så kommer man selvfølgelig heller ikke uden om TV2-oraklet, Ulla Terkelsen, som naturligvis også vil fortælle danskerne om den glade, britiske begivenhed.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close