Nyheder20. februar 2015

DR bekræfter: Laver endnu en omgang ’Gift ved første blik’

- Vi laver nogle små, men vigtige ændringer, siger DR
Af af
DR er klar med en ny omgang 'Gift ved første blik'
DR er klar med en ny omgang 'Gift ved første blik'
 Foto: DRI efteråret fulgte vi Pia & Frank, Jeannette & Lars, Carina & Peter og Jakob & Katrine i tykt og tyndt, og selvom ingen af parrene valgte at forblive gift, var 'Gift ved første blik' stadig en enorm seersucces.

Op mod én million danskere fulgte således de fire par hver uge, for danskerne var vilde med konceptet og troen på, at den eneste ene findes et sted derude.

Derfor laver DR en ny omgang 'Gift ved første blik', som sendes til efteråret.

Det bekræfter kanalchef Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef på DR1, overfor bt.dk.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Har DRs eksperter fejlet?

- Der har aldrig været så mange singler i Danmark som nu. Eftersigende er det omkring 1,6 mio, altså hver 3. voksne dansker, der er single. Så der er fortsat mange, der lever og bor alene. Der er fortsat mange, som har svært ved at finde den eneste ene. Derfor er der fortsat grund til for os at sætte det på dagsordenen«, siger Pil Gundelach Brandstrup til bt.dk.

DRs kærlighedseksperiment går ud på, at en række eksperter - psykolog Gert Martin Hald, psykolog med speciale i parterapi Annemarie Bergholdt, sognepræst Michael Brausch og antropolog Trine Demant - danner fire par ud fra, hvad personerne har af holdninger, livsværdier og baggrund.

LÆS OGSÅ: Jeanette havde følelser; det havde Lars ikke

Men selvom sidste sæson blev et stort hit hos seerne, var der ikke meget succes at spore hos parrene. Faktisk forblev ingen af de fire par gift - og ét af parrene forlod endda programmet og eksperimentet før tid. Derfor har DR da også valgt at lave en række ændringer i det nye program.

LÆS OGSÅ: Frank fra 'Gift ved første blik': Ærgerlig, at det ikke lykkedes

- Vi laver nogle små men vigtige ændringer, fordi en af de erfaringer fra sidste gang var, at parrene i nogle tilfælde var overladt for meget til sig selv. Derfor vil vi gerne knytte eksperterne tættere på parrene. Så parrene i løbet af forløbet kommer til at bruge mere tid sammen med eksperterne, forklarer Pil Gundelach Brandstrup til bt.dk.

Sponsoreret indhold