Dot og Messerschmidt: Køber villa til handicappet datter

Morten Messerschmidt og Dot Wessman.

Morten Messerschmidt og Dot Wessman.

(Foto: Claus Poulsen)

Der er en rigtig god grund til, at Bakke-sangerinden Dot Wessman og politikeren Morten Messerschmidts nye hjem i Charlottenlund er på hele 346 kvadratmeter.

Det er nemlig planen, at Dots 24-årige datter Johanne samt Messerschmidts 85-årige svigermor skal flytte med ind i villaen, som håndværkere i flere måneder har arbejdet på at gøre egnet til at huse en handicappet beboer.

Dot bekræfter over for SE og HØR, at huset er færdigt, og hun bliver tydeligt bevæget, når talen falder på den yngste af hendes to døtre; Johanne, som i 2015 pådrog sig en alvorlig hjerneskade, da hun forulykkede i sin bil på en glat Helsingørmotorvej.

I fem uger kæmpede lægerne for at redde Johannes liv, og i tre uger lå hun i koma. Siden har Dot gjort alt for at hjælpe Johanne, som efter ulykken igen skulle til at lære at både gå og tale.

– Når det med Johanne kan ske, så kan der ikke ske noget værre (Foto: All Over).

Dot ejer det hele

Hvor mange millioner 59-årige Dot Wessman har smidt i restaureringen af sin nye villa i Charlottenlund, er uklart, men ifølge Tinglysningen betalte hun sidste år 9.950.000 kr. for den 346 kvadratmeter store patricierejendom, som på det tidspunkt trængte til masser af kærlig håndværkeromsorg.

Da SE og HØRs fotograf i sidste uge kørte forbi det renoverede palæ, var håndværkere i gang med at sikre sig, at elinstallationer og sensorer fungerer efter hensigten. 

Villaen bliver også 36-årige Morten Messerschmidts nye hjem, men hans navn er ikke nævnt i skødet. Ejendommen er 100 procent ejet af Dot.

– Det er et kæmpestort hus, som bliver lavet til tre selvstændige lejligheder med nogle fælles opholdsrum og spisestue, sagde hun forleden til ugebladet Hendes Verden:

– Jeg vil gerne have sådan et hus, hvor alle, der har brug for selskab, kan komme og bo. Jeg synes, alt for mange sidder i hver deres lejlighed. Da Johanne kom ud for en ulykke, blev det meget aktuelt. Hun skal ikke bo på en institution. Vi er jo vant til at bo sammen og være tætte som familie på Dyrehavsbakken, og det skal fortsætte.

Dot har betalt næs ten ti mio. kr. for ejendommen. Derudover har hun ofret et betragteligt beløb på at sæt te den i s t and, så Johanne kan bo der (Foto: Peter Grosen).

Det værste er sket

Dot Wessman og Morten Messerschmidt har været sammen siden 2007 – med undtagelse af en pause i 2015 og 2016. Bruddet mellem de to kom på et tidspunkt, hvor Dots opmærksomhed var 100 procent rettet mod Johanne, og i ugebladet SØNDAG beskrev hun det således:

– Når det med Johanne kan ske, så kan der ikke ske noget værre. Et kærestebrud eller alt muligt andet går over igen, mens følgerne af en ulykke er kommet for at blive. Det med Johanne går ikke over. Det skal jeg leve med.

Johanne Wessman bor foreløbig på et genoptræningscenter ved Vejle.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close