Nyheder9. maj 2017

Alvorlig ulykke og koma: Sådan har Dots datter det i dag - to år efter

For to år siden var Dot Wessmans datter involveret i en alvorlig trafikulykke, der stadig præger datteren den dag i dag. Datteren bor i dag på et genoptræningscenter i Vejle, hvor hun kæmper for at genvinde førligheden og evnen til at tale
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dot_og_johanne.jpg
 (Foto: All Over)

For to år siden fik bakkesangerinden Dot Wessman et opkald, der for altid ville ændre hende og familiens liv:

Hendes unge datter havde været involveret i en alvorlig trafikulykke og kæmpede nu for sit liv på hospitalet.

Ulykken var så alvorlig, at datteren Johanne endte i koma med en alvorlig hjerneskade – og i dag, to år efter, er datteren stadig mærket af den alvorlige trafikulykke.

Det fortalte Dot Wessman, da hun besøgte Go’ aften Danmark.

- Hun er stadig lammet i sin højre side, og hun får botox for at få musklerne til at slappe af, fortalte Dot Wessman i interviewet med Go' aften Danmark.

Ulykken har også betydet, at Johanne har mistet evnen til at gå – men den unge kvinde kæmper benhårdt for at genvinde førligheden, fortalte Dot Wessman, da hun gæstede programmet.

Før ulykken, der skete 1. februar 2015, læste Johanne på Copenhagen Business School, og hun var udset til at overtage Bakkens Hvile. I dag er hun permanent skadet, og hun har også svært ved at tale.

- Johanne er der stadigvæk inde bag ved, men hun har selvfølgelig svært ved at komme ud med alle de her forskellige ting, for hun er jo skadet, men vi håber på, at det bliver bedre, sagde Dot Wessman i interviewet med Go’ aften Danmark.

Dot Wessman håber og tror, at datteren kan komme hjem og bo, når Johannes genoptræningsophold i Vejle slutter om to år. Derfor har Dot Wessman købt et hus til datteren i Klampenborg, tæt på hendes gamle hjem. Og så håber moderen også, at Johanne vender tilbage til Dyrehavsbakken en dag:

- Vi er en stærk familie på Dyrehavsbakken. Vi kender hinanden. Alle teltholderne er vokset op med hinanden, så vi har respekt for hinanden og accepterer hinandens små skævheder. Og jeg ved, at Johanne kan huske, hvad der skete for nogle år siden, så hun har helt styr på telefonen, der tages i Bakkens Hvile, og hvordan man tager imod en reservation, hvordan showet var, og hun kunne sangene. Dem synger vi stadig rigtig tit, fortalte Dot Wessman i interviewet med Go’ aften Danmark.

Du kan se billeder af Dot Wessman, datteren og Dots kæreste Morten Messerschmidt i galleriet herunder:

Dot Wessman (billeder af hende og datteren og Morten Messerschmidt)

null

Sponsoreret indhold