Nyheder18. september 2016

"Toppen af Poppen": Djämes Braun øjner nyt samarbejde

Djämes Braun består af det lalleglade makkerpar Kenno og Pilfinger. Og de afviser ikke et samarbejde med alle deltagerne i "Toppen af Poppen".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toppen_af_poppen_djames_braun.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Nogle af Danmarks største sangtalenter har været på ryste-sammen-tur, da der skulle optages til den nye sæson af "Toppen af Poppen". Det kunne derfor ikke undgås, at kunstnerne øjner muligheden for samarbejde. Djämes Braun er klar, hvis telefonen skulle ringe.

Makkerparret består af Kent "Kenno" Pedersen og Lasse "Pilfinger" Kramhøft, der begge er født og opvokset på Lolland. Siden deres spæde start i 2011, har de produceret masser af dancehall-hits som "Duft af Ba-cone", "Kom og giv mig alle dine penge", "Kvinder og kanoner", "Inficeret" og ikke mindst landeplagen "Fugle".

Drengene kender hinanden fra teenageårene på Lolland, hvor de skilte sig ud som hip-hoppere, og det sendt dem ud på samme kurs.

Lasse "Pilfinger" tog først til København, hvor han arbejdede med at producere musik for andre. Et år efter troppede Kenno også op i hovedstaden for at arbejde med musikken, og der gik ikke længe, inden de to fandt sammen igen.

Siden da har det ikoniske makkerpar sørget for farvestrålende dansehits, der har været spillet både i radioen og på klubber landet over.

Duoens medvirken i "Toppen af Poppen" har givet anledning til nye samarbejder mellem dem og de øvrige deltagere. Særligt Pilfinger har følere ude, da han også fungerer som producer. Indtil videre er det et samarbejde med Lau Højen og Carpark North, der er på tegnebrættet for hitmageren.

- Lau og jeg, vi har en lille ting kørende. Så man kunne godt forestille sig, at vi gik i studiet sammen, fortalte Pilfinger til pressemøde på denne sæson af "Toppen af Poppen".

Djämes Braun har i stor stil lavet samarbejde med andre kunstnere, blandt andet Barbara Moleko, Spectors, TopGunn og Kato. Skulle Peter A. G., Fallulah, Hanne Boel, Ida Corr eller Troels Gustavsen have lyst til at arbejde sammen med Djämes Braun, er der også rig mulighed for det.

- Hvis der er nogen af de andre, der ringer og siger ”hey skal vi lave noget musik”, så er jeg klar. Det er jo dels fordi jeg har så meget respekt for det, de laver, men nu også fordi jeg kender menneskerne bag ved. Så alt er super åbent, siger Pilfinger.

De to drenge er hovedpersonerne i søndagens afsnit af "Toppen af Poppen", og de var mere end glade for at overlade deres sange til de andres kyndige hænder.

- Man går jo ind i det her med alle sine børn. Og så er det helt okay, at de andre farver ens børn rødhårede eller giver dem nederdel på eller et eller andet, det er jo ligesom en del af konceptet, fortæller de om oplevelsen.

Mange af numrene kender man fra radioen, men der er alligevel nogen af dem, der har fået sig lidt af en make-over. Noget, drengene kun er tilfredse med.

Det nye afsnit af "Toppen af Poppen" vises søndag klokken 20 på TV 2.

Sponsoreret indhold