Nyheder 11. september 2016

"Toppen af Poppen": Fallulah roser deltagerne

I søndagens program af "Toppen af Poppen" er det 31-årige Fallulah, der er dagens hovedperson. Og hun er positivt overrasket over de øvrige deltagere.
Foto: Dan Mariegaard

Kunstnernavnet er Fallulah, men sangeren bag hedder Maria Apetri og er 31 år gammel.

Hun venter sit første barn med sangeren Thomas Holm, der er kendt for sangen "Nitten", og den lille ny ankommer i løbet af september.

Søndag aften er hun hovedpersonen i afsnittet af "Toppen af Poppen".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den energiske sangerinde fortalte til pressemødet på programmet, at hun var utrolig glad for at lære de andre deltagere at kende. Hun kendte nemlig ingen af de andre deltagere, før programmet begyndte.

- Jeg synes, at de er meget, som man tror, de er. Der er ikke nogen, hvor jeg tænkte, at de havde en helt anden personlighed, end hvad man ellers ser. Alle var meget tro mod deres udtryk, og hvordan de ellers virker, sagde Fallulah glad om de øvrige deltagere i programmet.

Hen over sommeren har Fallulah jongleret med både sangskriveri og koncerter samtidig med, at maven voksede. Selv om den kommende mor har haft travlt, er oplevelsen med "Toppen af Poppen" dog ikke én, hun fortryder.

Hun satte nemlig stor pris på at kunne tilbringe tid med andre kolleger, der - som hende selv - arbejder meget på egen hånd.

De øvrige deltagere imponerede også sangfuglen positivt ved ikke kun at tage fat i hendes mest kendte sange.

- De havde valgt sange fra alle mine tre albums. Og det er jo lidt af en cadeau, at de ikke var sådan "vi tager kun hits'ne", så der var en god blanding af hits og lidt mindre kendte sange, det var ret fedt, forklarede Fallulah.

Hun står bag kæmpehittet "Out of it", som hele Danmark lærte at kende som soundtracket til serien "Lykke", men også sangene "Bridges" og "I lay my head" er blevet meget kendt i radioen.

Med en dansk mor og rumænsk far er Fallulah meget inspireret af balkan-musikken, og hun har også en fortid som danser - både balkan og moderne former for dans.

De øvrige deltagere i årets udgave af "Toppen af Poppen" skulle derfor fortolke sange med en særlig lyd, da de kastede sig over sangerens tre albums. Deltagerne Peter A.G., Hanne Boel, Ida Corr, Djämes Braun, Lau Højen fra Carpark North og Troels Gustavsen fra Noah kommer også fra forskellige genrer af musikverdenen, men ingen ligger i nærheden af den balkaninspirerede pop, som Fallulah mestrer.

Fallulahs afsnit af "Toppen af Poppen" vises søndag klokken 20 på TV2.

Sponsoreret indhold