Nyheder 16. januar 2015

Ditte Ylva Olsen sælger ud af garderoben

Vild med dans-stjernen sælger sit brugte tøj på nettet
Ditte Ylva Olsen sælger ud
Ditte Ylva Olsen sælger ud
Foto: All Over PressDet er både bæredygtigt og velgørende - og så er det vel også lidt sjovt at kunne sige, at ens nye, fede jakke tidligere har siddet på en kendt skuespillerinde.

Hvad ens motiv end er for at købe det, så er der rigeligt at vælge imellem, hvis man er på udkig efter kendte kvinders aflagte klude.

Og nu kan man også købe Ditte Ylva Olsens tøj. Den 37-årige skuespiller er blandt andet kendt fra dansekonkurrencen Vild med dans og tv-serien "Dicte".

LÆS OGSÅ: Ditte Ylva savner at danse

- Brugt tøj er sejt. Og inde på ??Trendsales Collection kan du nu købe mit, skriver Ditte Ylva Olsen på sin Facebookprofil.

Her har hun delt et foto, hvor man kan se et lille udpluk af de tøjstykker, hun ikke længere bruger selv og derfor gerne vil sælge.

LÆS OGSÅ: Ditte Ylva Olsen: Klar til mere "Dicte"

Ditte Ylva Olsen er ikke den eneste, der har ryddet op i sit klædeskab for nylig. Også sangerinderne Saseline Sørensen, Lina Rafn og Sharin Foo har lige nu tøj til salg på nettet.

Men når de kendte kvinder skiller sig af med deres aflagte klude, indkasserer de ikke alle pengene selv. De har nemlig hver især valgt et velgørende formål, som de donerer en del af pengene til.

LÆS OGSÅ: "Vild med dans"-stjerne: Indeni er jeg en lille fladbarmet pige

Køber man Ditte Ylva Olsens tøj, giver man således samtidig 10 procent til ?Dignity Danish Institute Against Torture, der blandt andet hjælper ofre for tortur.

Se et udpluk af skuespillerindens tøj her.

Sponsoreret indhold