Nyheder9. marts 2013

Ditte Ylva Olsen: Klar til mere ”Dicte”

Skuespilleren glæder sig til at indspille den næste sæson af hitserien
Ditte Ylva Olsen, bedre kendte som Bendtsen i TV-serien "Dicte", blev "helt glad", da hun hørte, at der kommer en sæson mere
Ditte Ylva Olsen, bedre kendte som Bendtsen i TV-serien "Dicte", blev "helt glad", da hun hørte, at der kommer en sæson mere
 Foto: Kaspar Wenstrup



Den 35-årige skuespiller Ditte Ylva Olsen er klar til at tage endnu en tørn som den lesbiske politibetjent Bendtsen i TV2-krimiserien "Dicte".

Allerede inden det sidste afsnit af serien er rullet over skærmen, har TV2 besluttet at købe endnu en sæson på baggrund af den store succes. Og den beslutning glæder seriens skuespillere.

Dictes datter: Censureret sexsnak

- Vi havde håbet, at der skulle laves endnu en sæson, så jeg blev meget glad, da jeg fik det endelig at vide i dag, fortæller Ditte Ylva Olsen til seoghoer.dk.

De nærmere omstændigheder omkring de nye afsnit kender hun endnu ikke.

- Men det bliver spændende, hvad der kommer til at ske. Og jeg glæder mig meget til at mødes med hele holdet og komme tilbage til Aarhus og filme. Det bliver hyggeligt, fortæller TV-debutanten.

Iben Hjejle: Se mit hjem
Hun har ingen betænkeligheder ved at lave endnu mere TV.

- Det har ikke været så vildt. Jeg bliver ikke stoppet på gaden og sådan noget, fniser skuespilleren, som indtil "Dicte" mest har beskæftiget sig med teatearbejde.



Sponsoreret indhold