Nyheder 29. september 2014

"Vild med dans"-stjerne: Indeni er jeg jo bare en lille fladbarmet pige

Ditte Ylva opfatter ikke sig selv som en godte
Til dagligt er Ditte Ylva en buksepige
Til dagligt er Ditte Ylva en buksepige
Foto: Kaspar WenstrupMange mænd sukker efter Ditte Ylva Olsen, når hun fredag efter fredag svinger hofterne i "Vild med dans". Men hun opfatter ikke sig selv som en lækkerbisken.

- Jeg var da lidt overrasket, da Nikolaj Hübbe kaldte mig en godte. Indeni er jeg jo bare en lille fladbarmet pige, som gerne vil kravle i træer, siger hun.

Køb SE og HØR på din iPad og læs hele interviewet med det samme.

LÆS OGSÅ: Ditte Ylva: Folk tror, jeg er lesbisk

Den 37-årige skuespillerinde får lov til at iklæde sig smukke farverige og glitrende paillet-kjoler, når hun sammen med sin dansepartner Morten Kjeldgaard giver den gas på dansegulvet i "Vild med dans". Men til hverdag går hun mest i sort og hvidt tøj. Hun kalder sig selv for en buksepige og påstår, at hun ikke går meget op i sit udsende. Derfor springer hun også over, når det kommer til de ellers obligatoriske lange kunstige negle, som de andre dansepiger har på.

LÆS OGSÅ: Nybagte "Vild med dans"-fædre græder hele tiden

Men selv om Ditte Ylva, der også er aktuel som den lesbiske politikvinde, Bendtsen, i TV2-serien "Dicte", ikke er en pyntepige, nyder hun alligevel at få lov til at klæde sig ud, inden hun går på dansegulvet fredag aften.

Hvis du tegner et abonnement på SE og HØR, lander bladet automatisk i din postkasse hver uge

- Det er supersjovt at klæde sig ud og få lov til at lege. Det tiltaler min kreative og barnlige side, griner den smukke kvinde, der holder sig i form med yoga og fitnesstræning.

LÆS OGSÅ: Astrid Krag fik en femmer i røven

Træningen er hun nødt til at dyrke på hold, da hun ifølge sit eget udsagn har rygrad som en regnorm og derfor ikke får trænet, hvis hun skal gøre det alene.


I denne uges udgave af SE og HØR kan du læse et stort interview med Ditte Ylva Olsen.Så smuk så Ditte Ylva ud i "Vild med dans" i fredags. (Foto: Claus Poulsen)

Skuespillerinden i rollen som den lesbiske politikvinde Bendtsen I TV2-serien "Dicte". (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Sponsoreret indhold