Nyheder18. november 2014

- Jeg savner at danse

Ditte Ylva vil gerne vinde en sidste kjole-afstemning
Af af
Hvad synes du om Ditte Ylvas kjole?
Hvad synes du om Ditte Ylvas kjole?
 Foto: Claus PoulsenSkuespiller Ditte Ylva, der fredag røg ud af "Vild med dans" og dermed ikke er med i semifinalen, er tilbage på de skrå brædder på fuld tid.

Men derfor har den 37-årige skuespiller ikke glemt de sidste mange uger, hvor hun efter at have knoklet med dansetrinene, har været på skærmen i "Vild med dans" i den bedste sendetid fredag aften på TV 2.

LÆS OGSÅ: Folk tror, jeg er homoseksuel

Tirsdag var hun tilbage på sin arbejdsplads Teater Fantast og sad og ventede på publikum til dagens første forestilling, og så kom hun til at kigge på billeder, skriver Ditte Ylva på Instagram.

-... Åh.... Savner altså at danse og ha fine kjoler på!!!! Men var så heldig at slutte af i de her 2 fantastiske kreationer fra #mastiffsystue, skriver hun.

Efter hver runde har der på den officielle "Vild med dans"-profil på Instagram været en afstemning om, hvilken af de kvindelige deltageres kjole, der er flottest.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er danserne

Og Ditte Ylva har prøvet at indtage førstepladsen i den afstemning.

Det vil hun gerne prøve igen.

- På vild med dans's instaprofil er der igen kjole afstemning. Ku være fedt at slutte af med at vinde den igen :-) så stem lige, hvis I også syns de er fine :-) :-) GOD TIRSDAG!!! , skriver Ditte Ylva.

LÆS OGSÅ: Jeg vidste, det alligevel snart var slut

Flere af Ditte Ylvas følgere har fulgt opfordringen, for indtil videre ligger den tabende kvartfinalist godt til i kjole-afstemningen, hvor Claudia Rex er den største konkurrent.

Du kan deltage i afstemningen her.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6d13e5df5c194475a528918ebe2fe31d.jpg


Hvad synes du om Ditte Ylvas kjoler i fredags. (Foto: Ditte Ylva Olsen/Instagram)

Sponsoreret indhold