Nyheder9. oktober 2016

"Toppen af Poppen": Det mener Hanne Boel om deltagerne

Syv personer har i år fortolket hinandens sange i "Toppen af Poppen". Og veteranen Hanne Boel har ord at sætte på dem alle sammen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toppen_af_poppen_dm-0018-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Flere af deltagerne i "Toppen af Poppen" har beskrevet oplevelsen som et intenst besøg på en musik-højskole, hvor de har fortolket hinandens sange.

Hanne Boel, der udgav sin første plade i 1988, var også med på den stjernespækkede højskoletur, og det var hendes "dag", der blev den sidste i dette års "Toppen af Poppen".

Det har været en hård omgang på Samsø, hvor deltagerne, bandet og produktionsholdet havde otte intense dage med optagelser.

Og Hanne Boel forklarede til pressemødet på "Toppen af Poppen", at de hårde dage var med til at gøre alle musikerne og sangerne mere rå.

- Det kom bag på mig at være inde i den der boble, og hvad det gør ved en selv. Det var egentlig lidt overraskende, at man blev så følsom, som vi alle blev, forklarede den 59-årige soul-mama.

Og det er ikke bare opsætningen og optagelserne til programmet, der er kommet bag på Hanne Boel. Alle de øvrige deltagere har nemlig gjort et seriøst indtryk på hende, og hun har kun fine ord at sætte på dem alle sammen.

Det kan ses i galleriet herunder:

Hanne Boel fortæller om de andre deltagere i "Toppen af Poppen"

Hanne Boel, der til daglig er professor og protektor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, har et samlet pladesalg på 2,5 mio. Hun har vundet intet mindre end fire Grammy'er for albummet "Dark Passion" fra 1990, hvor man blandt andet kender sangene "(I wanna) Make love to you" og "Light in your heart" fra.

Desuden har hun haft en kæmpe succes med cover-nummeret "Son of a preacherman", der oprindeligt er sunget af Dusty Springfield.

Det sidste afsnit af årets "Toppen af Poppen" vises i aften klokken 20 på TV2.

Sponsoreret indhold