Ibi Makienok og manden bor ikke sammen: Det er et tilvalg

Ibi og Simon Makienok blev gift i 2014.

Ibi og Simon Makienok blev gift i 2014.

Foto: Claus Poulsen

De fleste ægtefolk er vant til at dele hverdag og ægteseng, men sådan er det ikke for Ibi Makienok, 43, og hendes mand, den 27-årige fodboldspiller Simon Makienok

Han spiller til daglig for hollandske FC Utrecht, så derfor bor de to ikke sammen, og i et nyt interview med ALT for damerne fortæller hun om det utraditionelle ægteskab. 

- Jeg har aldrig prøvet at være i et mere traditionelt forhold. Der er mange, der tænker, at det da må være et fravalg, at vi ikke bor sammen, men det er det faktisk ikke, det er et tilvalg, slår Ibi Makienok fast i denne uges ALT for damerne

- Når vi er sammen, bliver det lidt mere koncentreret, og vi ligger måske ikke så meget på sofaen og spiser chips, tilføjer TV-værten, der også fortæller, at hun og hendes mand prioriterer at rejse, når de har fri. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ibi - der dengang hed Støving til efternavn - og Simon Makienok blev gift i 2014. Her ses de med hendes søn Anakin, som hun har med fodboldspilleren Tobias Grahn. Foto: Thomas Laursen

I interviewet fortæller TV-værten også, at det ikke altid er sjovt, at hendes mand bor i et andet land. Ofte må hun tage til premiere og familiefester alene, hvilket hun kalder "mega nederen".

Det chokerede både TV-kiggere, fodboldfans og medier, da Ibi Støving i sommeren 2013 fandt sammen med fodboldhugget Simon Makienok.

Ikke fordi hun kun lige havde droppet balletmesteren Alexander Kølpin som kæreste, eller fordi hun scorede endnu en boldspiller, men fordi Makienok var hele 16 år yngre end Ibi. Og det irriterede den kønne TV-vært.

- Det er helt utroligt! Vi har hverken taget stoffer, gjort noget kriminelt eller slået på Anakin (Ibis søn, red.), men alligevel pisser vores forhold folk af, sagde hun i et åbenhjertet interview med Move by Femina.

Aldersforskellen virkede stor, men for Ibi Støving selv føltes det helt rigtigt med en yngre mand. 

- Jeg føler mig meget ung, og min sindstilstand er vel ikke mere end 29 år gammel - til gengæld har Simon sådan en rolighed, som man kun finder ved mænd, der har været igennem et helt liv. Vi er det perfekte match, og der er jo ikke nogen, der dør over, at vi er sammen, sagde hun til magasinet.

Men hvad gør man, når ens soulmate først blev født, da man selv festede og flirtede løs som teenager? Tjo, man venter.

- Hvis det er Simon, jeg skal være sammen med, var jeg jo nødt til at vente, til han var gammel nok, fortalte hun ærligt til Move og uddybede:

- Vi kunne ikke have fundet hinanden for 10 år siden, så mens jeg har fedtet rundt i udlandet og udviklet mig, er han blevet voksen, så vi kunne møde hinanden.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close