Simon Makienok

Foto: All Over Press

Simon Makienok, eller Simon Christoffersen, som han I starten af fodboldkarrieren blev genkendt som, hoppede i de blågule farver og løb ind på banen i Brøndby i 2012. Kort tid efter supplerede den tårnhøje fodboldspiller uniformen med den rødhvide, da blev han udtaget til A-landsholdet ...

Simon Makienok, eller Simon Christoffersen, som han I starten af fodboldkarrieren blev genkendt som, hoppede i de blågule farver og løb ind på banen i Brøndby i 2012. Kort tid efter supplerede den tårnhøje fodboldspiller uniformen med den rødhvide, da blev han udtaget til A-landsholdet.

Men selvom Makienok er en habil fodboldsspiller, er det ikke hans evne til at score mål men mere scoringen af en helt bestemt dame, der har gjort ham mere end bare almindeligt kendt.

Han danner nemlig par med den 16 år ældre TV-babe Ibi Støving. Og det har han gjort lige siden, at han nuppede hende fra balletmesteren Alexander Kølpin i sommeren 2013. Ifølge Ibi selv, er der da også en god grund til, at hun lige skulle et par andre kendte mænd igennem, før det blev Makienoks tur.

- Hvis det er Simon, jeg skal være sammen med, var jeg jo nødt til at vente, til han var gammel nok. Vi kunne ikke have fundet hinanden for 10 år siden, så mens jeg har fedtet rundt i udlandet og udviklet mig, er han blevet voksen, så vi kunne møde hinanden, har hun sagt til Move by Femina.

Mon ikke Makienok er glad for, at drømmekvinden ventede på ham? I foråret 2014 gik ham i hvert fald på knæ og friede. Og Ibi sagde heldigvis ja.

Kort tid efter lejede hans økonomisk pressede klub ham ud til det italienske Serie A hold Palermo. Og i sommeren 2014 rykkede han derfor til Sydeuropa. Han har dog ikke fået meget spilletid, og sportskyndige mediefolk spekulerer i en snarlig tilbagevenden til Danmark.

Simon Makienok Christoffersen
21. november 1990
31 år
Jasmina
Ibi Støving
Radioværten Ida-Sophia Petersen
Fodbold (Herfølge, Brøndby, Palermo, Landsholdet)

Find din favorit kendis her:

Close