Nyheder25. februar 2014

Ibi Støving: Jeg var nødt til at vente, til Simon var gammel nok

TV-værten forklarer hvorfor, hun ikke scorede 16 år yngre Makienok før
Ibi Støving har ventet længe på at den rette mand - eller dreng - skulle dukke op
Ibi Støving har ventet længe på at den rette mand - eller dreng - skulle dukke op
 Foto: Kaspar Wenstrup



Det chokerede både TV-kiggere, fodboldfans og medier, da Ibi Støving sidste sommer fandt sammen med fodboldhugget Simon Makienok.

Ikke fordi hun kun lige havde droppet balletmesteren Alexander Kølpin som kæreste, eller fordi hun scorede endnu en boldspiller, men fordi Makienok er hele 16 år yngre end Ibi. Og det irriterer den kønne TV-vært.

- Det er helt utroligt! Vi har hverken taget stoffer, gjort noget kriminelt eller slået på Anakin (Ibis søn, red.), men alligevel pisser vores forhold folk af, siger hun i et åbenhjertet interview med Move by Femina.

Aldersforskellen virker stor, men for Ibi Støving selv føles det helt rigtigt med en yngre mand. For ligesom hendes krop virker yngre end de 39 somre, den faktisk er, virker hun også ung indeni.

- Jeg føler mig meget ung, og min sindstilstand er vel ikke mere end 29 år gammel - til gengæld har Simon sådan en rolighed, som man kun finder ved mænd, der har været igennem et helt liv. Vi er det perfekte match, og der er jo ikke nogen, der dør over, at vi er sammen, siger hun til magasinet.

Ibi Støving og Simon Makienok: Nøgne på nettet

Men hvad gør man, når ens soulmate først blev født, da man selv festede og flirtede løs som teenager? Tjo, man venter.

- Hvis det er Simon, jeg skal være sammen med, var jeg jo nødt til at vente, til han var gammel nok, siger hun ærligt til Move og uddyber:

- Vi kunne ikke have fundet hinanden for 10 år siden, så mens jeg har fedtet rundt i udlandet og udviklet mig, er han blevet voksen, så vi kunne møde hinanden.

Og det har den labre TV-vært jo ret i. For da Ibi Støving for ti år siden selv var tæt på sin 30-års fødselsdag og havde gang i karrieren, så scorede lille, 13-årige Simon Makienok nok flere mål i folkerens skolegård end voksne damer.

Casper Christensen skal giftes med sin unge Isabel


Sponsoreret indhold