Nyheder17. oktober 2018

54 første dates på fire år: Det blev en hobby

– Jeg syntes, det var enormt sjovt at gå på dates, siger ”Gift ved første blik”-Kathrine, som formentlig ikke var faldet for sin TV-mand uden for programmet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kat_1_0.jpg

Med 54 første dates på fire år havde 25-årige Kathrine Gosvig Kelså fra DR’s ”Gift ved første blik” i den grad forsøgt at finde drømmemanden inden TV-programmet.

– Det blev måske lidt en hobby. Jeg syntes, det var enormt sjovt at gå på dates og møde nye mennesker, snakke og drikke kaffe, fortæller Kathrine, da SE og HØR møder hende i hjembyen Silkeborg.

– Jeg tror, de fleste mennesker nok er enormt nervøse før en første date.

– Det var jeg ikke længere, så jeg havde overskud til at slappe af i det, siger hun og fortæller, at hun på hver date lærte noget nyt.

– Så kunne man prøve lidt forskellige strategier. Jeg havde læst bøger om det og set YouTube-videoer:

– Hvad kan man snakke om, hvad sker der, hvis jeg spørger meget, og hvad sker der, hvis jeg er totalt passiv? siger Kathrine.

– Hvordan når man frem til, at det er 54 dates – har du talt sammen?

– Ja.

– Jeg startede min liste over, hvem jeg havde været på date med, da jeg var 14. Det er ikke sådan, at jeg har skullet huske tilbage – jeg er bare gået hjem og har opdateret listen, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kathrine_gosvig_kelsaa.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg tror ikke, Michael og jeg ville have virket, hvis vi havde mødtes på en eller anden datingscene, fortæller Kathrine. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Til trods for de mange dates havde Kathrine ikke held med at finde kærligheden.

– Jeg fik den her meget kritiske tilgang til det, hvor man kom til at sige, at hvis en fyr er sjov og sød, men han er lidt uintelligent, så går det ikke, siger ”Gift ved første blik”-deltageren med et smil.

– Jeg ville mixe den perfekte person til mig, og jeg gav det ikke rigtig en chance, så snart jeg havde set noget, hvor jeg tænkte:

”Ej, det gider jeg ikke”.

Alt for forskellige

I ”Gift ved første blik” bliver Kathrine gift med 28-årige Michael Harders – og selv om hun kalder det ”et tydeligt match”, er hun ret overbevist om, at det nok ikke var blevet til noget mellem dem, hvis de havde mødt hinanden uden for programmet.

– Vi snakkede nogle gange om, hvis vi nu havde mødt hinanden i byen.

– Jeg havde været en af dem, der danser, tager initiativ og råber lidt højt, hvor han måske mere havde været forsigtig og afventet lidt.

– Så hvis han endelig var kommet op, havde snakket til mig og sagt: ”Må jeg købe en drink til dig?”, ville jeg have sagt:

–”Hvorfor vil du det?”, afslører Kathrine.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kathrine_og_michael.jpg
 (Foto: Marianne Overaa/DR)

I ”Gift ved første blik” bliver Kathrine smedet sammen med 28-årige Michael Harders. – Jeg siger meget tidligt, at jeg synes, det er et tydeligt match. Vi har mange ting til fælles. Hele vores måde at se verden på minder meget om hinanden. (Foto: Marianne Overaa/DR)

Hun fortæller, at Michael derfor formentlig havde tænkt, hun ikke var interesseret, mens hun ”egentlig bare ville prøve at starte et sjovt spil eller fiske efter en kompliment”.

– Jeg tror ikke, det ville have virket.

– Især på sådan en scene ville vi have haft nogle forskellige energier, handlemåder og personligheder, siger hun og fortsætter:

– Og hvis vi nu havde matchet på Tinder og var mødtes til en date, ville Michael ikke have kunnet lide kaffe.

– Så ville jeg nok have tænkt: ”Nåh, alligevel – en, der ikke kan lide kaffe” med den kritiske hat, jeg havde på for ni-ti måneder siden.

Sponsoreret indhold