Nyheder 8. september 2015

Alexandra skal skilles: Så rig er hun

Grevinden skal ikke frygte for økonomien efter skilsmissen
Foto: All Over

Selv om det tidligere i dag kom frem, at grevinde Alexandra og Martin Jørgensen skal skilles, så skal hun ikke frygte for sin økonomi. 

Allerede ved skilsmissen fra prins Joachim sikrede Alexandra sig nemlig en 356 kvadratmeter stor millionvilla til en værdi af hele 7,2 millioner kroner.

Villaen fik hun vel at mærke kvit og frit.

Samtidig kom hun på finansloven efter en opfordring fra dronning Margrethe. Derfor kan hun årligt stikke 2,3 millioner kroner i lommen.

I august kunne Ekstra Bladet fortælle, at grevinde Alexandra har en gigantisk friværdi i villaen på Svanemøllevej, og selv om huset er belånt for 6,2 millioner kroner, så er der stadig en friværdi på svimlende 9,1 millioner kroner.

Samtidig har Alexandra hele to ejendomme i Tyrkiet, der er købt for 6,3 millioner kroner. Det giver en samlet friværdi på mere end 15 millioner kroner.

Hvordan Alexandra og Martin Jørgensen skal dele de to ejendomme i Tyrkiet vides ikke, men ejendommen på Svanemøllevej har Alexandra fået sikret i den ægtepagt, der blev lavet, da parret blev gift i 2007.

Sponsoreret indhold