Nyheder22. september 2015

Casper afslører: - Derfor er Isabel god for mig

Casper og Isabel har været sammen ”sådan fire-fem år”, og selvom der er 18 års forskel på dem, er komikerkongen ikke i tvivl om, at han har fundet sin sjæleven
https://imgix.seoghoer.dk/media/69e03a9747764ca5b45c393539d609c2.jpg
 Foto: Claus Poulsen

De blev gift ved et storslået bryllup på Papirøen sidste år og er stadig smaskforelskede.

I et stort interview med Eurowoman fortæller Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen nu, hvorfor de passer så godt sammen – til trods for en aldersforskel på 18 år.

Komikerkongen er hvert fald ikke i tvivl om, hvorfor Isabel er den rigtige kvinde for ham:

- Det der med, at Isabel er vokset op i sådan en slags liv her, som vi nu er endt i, er rart, for her er et menneske, som aldrig bliver imponeret. Du bliver aldrig starstruck, og du forstår alle mekanismerne. Samtidig er du fuldstændig uinteresseret i at være på, siger Casper i interviewet med Eurowoman.

Parret mødte og forelskede sig i hinanden, efter at Casper havde ansat Isabel som sin personlige assistent i 2010. Inden da havde parret faktisk kun mødt hinanden én gang – til trods for at Isabels far, Jarl Friis-Mikkelsen, er én af Caspers venner.

Casper og Isabel købte sidste år en hvid villa på en stille sidevej til Gl. Kongevej på Frederiksberg. Samme år i september sagde de ja til hinanden i Vor Frue Kirke, hvor de efterfølgende holdt kæmpefest på Papirøen i København. Og forelskelsen er der stadig, fortæller Casper til Eurowoman:

- Det gør mig stolt at være gift med Isabel. Det er ligesom at være spejder og få et duelighedstegn. Forelskelsen har ikke sluppet mig endnu. Hold kæft, hvor jeg glædede mig til at se Isabel, da jeg kom hjem fra New York sidst. Jeg løb ud af flyveren. Sådan en barnlig opførsel, siger Casper.

Sponsoreret indhold