Nyheder21. september 2015

Isabel om familieforøgelse: - Der går nok ikke så lang tid

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen er ved at komme godt på plads i den hvide villa på Frederiksberg, som parret købte sidste år. Og de har sørget for, at der kan blive plads til en lille ny
https://imgix.seoghoer.dk/media/69e03a9747764ca5b45c393539d609c2.jpg
 Foto: Claus Poulsen
De har mere eller mindre været ”de to” siden 2010. Først som kolleger, senere som kærester, og siden september sidste år som mand og kone.
Men nu kan det være, at der snart kommer endnu en person ind i Casper Christensens og Isabel Friis-Mikkelsens liv.
Parret overvejer nemlig at udvide familien med en lille ny – til trods for at komikerkongen faktisk troede, at han ikke skulle have flere børn i sit liv. - Jeg var ikke et sted i mit liv, hvor jeg ville have flere børn. 100 %. Slet ikke. Men det er jo vanskeligt, når man møder en, der ikke har børn, siger Casper i et stort interview med Eurowoman. - Jeg har jo hele tiden godt kunnet forstå, at Isabel gerne ville have et barn. Da vi besluttede at blive i Danmark og leve på en ny måde i huset her, gav det mening. Jeg vil gerne prøve at få et barn til og blive sammen med moderen. Jeg tror også, jeg har mere overskud til at have børn nu end tidligere. Jeg havde to børn, da jeg var 30, og der var altså fart på, siger Casper Christensen i interviewet. - Jeg har altid vidst, jeg gerne ville have, ikke mange børn, bare ét, supplerer hans 18 år yngre kone Isabel, inden hun tilføjer:
- Der går nok ikke så lang tid. Parret lærte for alvor hinanden at kende, da Isabel Friis-Mikkelsen blev ansat som Casper Christensens assistent i 2010. Forholdet mellem de to udviklede sig, og sidste september blev de gift ved et romantisk bryllup i Vor Frue Kirke i København. Sidste år købte de så en stor villa i en sidegade til Gl. Kongevej på Frederiksberg – og løbende har parret indrettet sig i boligen. Og gjort plads til at der kan komme en lille ny. Casper Christensen har i forvejen to børn, Marvin og Cajsa, fra sit tidligere forhold med Anette Toftgård.

Sponsoreret indhold